Elmondjam apunak?
16 éves lány vagyok. Apukámmal nagyon közel állunk egymáshoz, mindenhova ő visz, mindenemet ő fizet, mindent megbeszélek vele.
Azt mondta nem találkozgathatok fiúkkal mert még fiatal vagyok hozzá, megtiltotta.
Viszont megismerkedtem egy 23 éves fiúval , már egy ideje találkozgatunk stb, és azt mondta aludjak nála.
Azt hazudtam, hogy a barátnőméknél alszok és felmentem a fiúhoz , ott aludtam nála, lefeküdtem vele.
A bökkenő az volt, hogy az ő szomszédja ismeri fateromat és reggel látta, hogy beszálunk a kocsiba, ès meg is kérdezte, hogy apám tudja e, hogy itt vagyok?!
Most akkor elmondjam apunak ezt, vagy ne? Így is, úgy is csalódni fog bennem, és mérges lesz. Nem tudom mi legyen!?
Kérdező: én teljes mértékben elhiszem a történetet és mindent, amit írtál, nincs okom kételkedni, miért is tenném?
Ne akarj mindig mindenkinek megfelelni (ha egyvalaki azt állítja, hogy "nem igaz", "nem létezik", nem kell neki bizonygatni), semmilyen személyes adat megadásával (pláne egészségügyi adatokat tartalmazó papírral) sem kell bizonygatni semmit.
Nem tartozik senkire, valamint ilyeneket nem szoktak idegeneknek mutogatni. Nem kell és nem is lehet mindig mindenkinek megfelelni.
A szakítást jól tetted: leírásod szerint először azt mondta az illető, hogy ha igazán szereted, vele alszol, csak a saját kényelmét nézte, rá akart beszélni fogamzásgátlóra. Utána pedig hangüzenetben fenyegetőzött...
Nagyon örülj neki, hogy egy kihasználó, fizikai erőszakra is hajlamos illetővel nem vagy többé kapcsolatban.
Szomorú vagyok mert nagyon hiányzik. Apu neheztel rám. Most indulunk nemsokára elutazni, de legszívesebben egyedül lennék a szobámban..
Apukámmal nagyon közel állunk egymáshoz, mindenhova ő visz, mindenemet ő fizet, mindent megbeszélek vele..
Baromi jó viszony mutat h inkább egyedül lennél mint vele kettesben,16 évesek meg tudnak egyedül közlekedni.. Nagyon nem egészséges ez,szerintem te lettél a feleség pótló,anyád meg gyanítom okkal lépett le,lesznek még problémáid mikor leválnál valószínű..
Júj de kis naív vagy. Igen fontos a fogamzásgátlás, de nem mindegy, hogy hogyan csinálja az ember.
1. Egy olyan emberrel feküdtél össze, akit nem ismersz teljes egészében, nem tudod, hogy milyen szexuális múltja van, de te már elsőre gumi nélkül odaadtad magad neki. A GUMI NEM CSAK A TEHERBEESÉST ELŐZI MEG, HANEM A SZEXUÁLIS ÚTON TERJEDŐ NYAVALYÁKTÓL IS MEGVÉDHET!!!Ezt vésd jól a fejedbe.
2. A tablettákkal pedig vigyázni kell. Pl. egy eseményutánit egy évben MAXIMUM kétszer vehetsz be, és a kettő között is el kell telnie legalább fél évnek. De a sima egyszerű fogamzásgátló is kockázatos lehet. Mielőtt még felirattad magadnak a bogyót, kivizsgáltattad magad előtte, utána jártál, hogy hogyan változtatja meg a hormonrendszered működését, tisztában vagy egyáltalán azzal, hogy milyen következményekkel járhat az egész, ha számodra nem a megfelelő fogamzásgátlót írják föl?
3. Ha ez a srác valóban úriember lenne, akkor nem élt volna vissza azzal, hogy egy kis tudatlan tini lány vagy.
Az apád se százas, inkább elakarta csírájában fojtani benned azt az érzést, hogy fiatal vagy, beütött a pubertás, és az életszakaszodnak megfelelően akarsz viselkedni. Már rég abban a korban vagy, amikor részletes szexuális felvilágosítást kell kapnod, nem pedig mégjobban beburkolni téged az apuci pici lánya szerepkörbe. De igen, ez van, amikor egy szülő nem hajlandó felfogni, hogy a tini gyereke már nem 5 éves, és a te esetedben mi lett az eredménye? Egy felelőtlen surmónak teljesen kiszolgáltatod magad. Az ég szerelmére te lány, térj észhez! Legalább neked legyen eszed, ha az apádnak nincs. Szerintem anyudtól kérj tanácsot.
114 És sajnos az ilyen lányokra vadásznak a szexuális ragadozók,nárcisztikus sérült férfiak...
70F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!