Elmondjam apunak?
16 éves lány vagyok. Apukámmal nagyon közel állunk egymáshoz, mindenhova ő visz, mindenemet ő fizet, mindent megbeszélek vele.
Azt mondta nem találkozgathatok fiúkkal mert még fiatal vagyok hozzá, megtiltotta.
Viszont megismerkedtem egy 23 éves fiúval , már egy ideje találkozgatunk stb, és azt mondta aludjak nála.
Azt hazudtam, hogy a barátnőméknél alszok és felmentem a fiúhoz , ott aludtam nála, lefeküdtem vele.
A bökkenő az volt, hogy az ő szomszédja ismeri fateromat és reggel látta, hogy beszálunk a kocsiba, ès meg is kérdezte, hogy apám tudja e, hogy itt vagyok?!
Most akkor elmondjam apunak ezt, vagy ne? Így is, úgy is csalódni fog bennem, és mérges lesz. Nem tudom mi legyen!?
Sajnalom, hogy ilyeneknek kell tortennie a lanyokkal, hogy megtanuljak hogy mennek a dolgok..
Fogamzasgatlonak hívott méreggel pedig ne tedd tönkre a tested egyik fiú miatt sem kerlek!
Nem az első szembejövő volt, és nem is volt rövid az ismertség, de most már mindegy is.
Tegnap este beszéltem apuval, ideges volt, de nem is annyira rám hanem inkább rá, azt mondta, hogy az jó , hogy őszinte voltam. Megmutattam a telefonbeszélgetéseket, aztán apu odament a házához és ott nem tudom mi történt de azóta nem írogat, illetve apu is azt mondta, hogy ne foglalkozzak vele, hogy mi történt ott, csak felejtsem el. Anyu elvisz ma nőgyógyászhoz, mondjuk attól azért tartok, de szeretnék túlleni rajta.
Aztán apu azt mondta elmegyünk egy hosszúhétvégére valahova kiengedni a gőzt.
Nem tudom apu mit csinálhatott vele, meg hiányzik is, de próbálok nem gondolni erre.
A srácnak azzal a mondatával, hogy "bizonyítsd be hogy szeretsz, aludj velem" sokmindent "elmondott", csak szavak nélkül... Testi szerelem amit érez és ki tudja még hány lányt "szeret" ilyen módon.
Egy ilyen mondat egy páréves kapcsolatban, vagy egy házasságban is komoly figyelmeztető jel, ha az egyik csak "akkor szereti a másikat" ha "azt csinálja amit ő akar", "lefekszik vele és akkor minden rendben van"...
Nehogy azt gondold, hogy nőként írtam e választ. Férfiként, de sose tennék ilyet.
Előtte tényleg elmondhatta volna felvilágosításként: "a legtöbb fiú" mit szokott mondani, kicsit talán másképp de mindig hasonlóan: "ha igazán szeretsz, akkor velem alszol"/"lefekszünk".
Az utazás biztos jót fog tenni.
Ez az eset jó tanulságokkal szolgál, ne érezd bűnösnek magadat. Nem az a megoldás erre lelkileg, hogy "mindenki ilyen", hanem csak a jelekre kell figyelni.
Istenem nagyon örülök, hogy végre egy ilyen sztorinak jó a vége.
Palit tiltsd is le, hogy véletlenül se tudjon keresni, és hogy eltudd ezt felejteni.
Bár szerintem apukád jó munkát végzett, nem is mer már keresni a kis f*szfej:D
Az orvosnál minden rendben volt, azt mondta, hogy normális minden, de van egy két vizsgálat aminek később jön meg az eredménye.
Szomorú vagyok mert nagyon hiányzik. Apu neheztel rám. Most indulunk nemsokára elutazni, de legszívesebben egyedül lennék a szobámban.
Köszönöm a sok választ és jótanácsot!
Mielöbb mond el apukának ne mástól tudja meg!A szomszéd elöbb utóbb úgy is beszélni fog.
Amúgy meg nem csoda hogy tíl a fiuktól elég naív lány vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!