Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim miért hisztiznek hogy...

Szüleim miért hisztiznek hogy nekem is kéne vásárolni?

Figyelt kérdés

Meg csak most kezdtem el dolgozni és nem keresek sokat. Tegnap is hisztizett anyukám hogy már én is vásároljak kaját mert nekik nincs pénzük.. eddig is volt most miért ne lenne?

Cigire is van pénzük mindennap elszív apukám 1 dobozzal az helyett mást vehetne. Piát is meg tudja venni egy héten 3x.

2021. szept. 23. 10:56
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/112 anonim ***** válasza:
79%
Elég ilyesztő hogy a felnött gyerekek zöme (tisztelet a kívételnek)Úgy érzik ,és ezt így hallottam;idézem: minek tartom én öket ha megcsináltak gondoskodjanak rólam ahogy én akarom!)Az ember levegő után kapkod.Tud meg felnöttél próbáld meg, ne csak szájjal tettekel is Tarsd el végre magad.Söt mondás nélkül néha aprósággal még meg is lephetnéd a szüleidet.Azt írod megtehetik hogy eltartsanak:mivel eléggé gyerek vagy kétlem hogy feltudod mérni ezt.Az ő pénzük azt csinálnak amít akarnak.Ne te akad beosztani nekik.
2021. szept. 23. 16:26
 52/112 anonim ***** válasza:
86%
Felnőtt dolgozó nő vagy, ne várd már, hogy teljesen anyádék tartsanak el.
2021. szept. 23. 17:10
 53/112 anonim ***** válasza:
71%

"Most még nagyon keveset kapok."

Látom, még 30 évesen is azt várnád el, hogy anyádék tartsanak el.

"eddig is volt most miért ne lenne"

Mi lesz a következő? Nem is dolgozol? Hiszen eltarthatnak.

2021. szept. 23. 17:13
 54/112 anonim ***** válasza:
17%

Ez az támogassátok csak az alkesz, nikotinfüggő szülőket.

Milyen emberek írnak ide? Veletek is így bántak?

2021. szept. 23. 17:47
 55/112 anonim ***** válasza:
12%
Pontozzatok csak le. Frusztrált kis lelki nyomorékok...
2021. szept. 23. 17:56
 56/112 anonim ***** válasza:
79%
55.inkább te vagy frusztrál...
2021. szept. 23. 17:58
 57/112 anonim ***** válasza:
92%
Most attól alkesz,hogy heti 3sört megoszlik?A cigi meg fölösleges,de ha megkeresi az ember az árát,hagy döntse már el,hogy szívja-e.A gyereket meg felnevelték,mert felnőtt dolgozó nő,ráadásul eddig ezek szerint mindene megvolt,hiszen kikéri magának,hogy költsön a sajátjából.10évig még otthon szeretne lazulni a szülei nyakán,mert spórol?Hagyjatok már!Igenis adjon valamennyit a közösbe!
2021. szept. 23. 17:59
 58/112 anonim ***** válasza:
19%

56.

Ja, én... te az izgalomtól még a frusztrált szót sem tudod leírni :D

2021. szept. 23. 18:01
 59/112 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem a kérdező csak trollkodik nem mondom hogy kamu de direkt úgy fogalmazott hogy mindenkit felbosszantson. Sőt nem is reagál semmire ami tipikus ilyenkor.
2021. szept. 23. 18:04
 60/112 anonim ***** válasza:
56%

Én is most kezdtem dolgozni nem rég. Kérdeztem, hogy mennyit adjak be, apám azt mondta inkább tegyem félre, pedig mi sem vagyunk olyan nagyon gazdagok. Nem minden szülő akarja bevasalni a gyereken azt a 18 évet.

Így havi 140k-ból 120 félre is megy minden hónapban.

2021. szept. 23. 18:21
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!