Szüleim miért hisztiznek hogy nekem is kéne vásárolni?
Meg csak most kezdtem el dolgozni és nem keresek sokat. Tegnap is hisztizett anyukám hogy már én is vásároljak kaját mert nekik nincs pénzük.. eddig is volt most miért ne lenne?
Cigire is van pénzük mindennap elszív apukám 1 dobozzal az helyett mást vehetne. Piát is meg tudja venni egy héten 3x.
*kötelességed,megfogtam
Kijavított a telefon bocsi.Azért érthető amit írtam remélem.
24
Nekem is rendes szüleim vannak, nekem sem kellett soha hazaadni egy fillért sem. De pont ezért egy hónapban egyszer bevásároltam. Pont ezért mikor mosogatógépet vettek, kifizettem felét. Mert én is ott éltem. Az más kérdés mikor elköltöztem vettek egy mosogatógépet nekem, mert anno én is adtam az övèkbe. De érzed már a különbséget?
Amúgy nem csak a két véglet van. Jó szülő aki nem kér semmit és rossz szülő, gonosz aki lehúzza a gyerekét. Nem csak ez van. A kérdező szülei nem sokat kértek.
Te meg nagyon gyerek vagy.
Fizess bele a kajaba, pont.
Ha bele is ferne a keresetukbe hogy eltartsak a popod akkor se lenne kotelesseguk. De gondolom fogalmad sincs a kotelezo kiadasaikrol. Meg hogy mennyi megy el csekkekre.
Draga 19 eves isten hozott a felnottek vilagaban, mivel mar nem ingyenelo diak vagy, ideje a keresetedbol mgadat fenntartanod bar a szuleid nem dobnak ki, es eddig is jutott neked, de ok tudjak a sajat anyagi helyzetuket (es ez nem a napi egy doboz 1600 ftos cigi vagy a pia kerdesben merul ki), igy bizonyara alig vartak neked is legyen beveteled es vegre 3-an vegyetek ki a reszeteket a napi viz/aram/net/tv/elelem/csatornadij/szemetszallitasi dij/futes/gaz költsegekbol. Es igen akkor meg a ruhazkodas, szorakozas es a karos szebvedelyek szoba se kerultek.
Gondolom anyukad vart volna valami onallo kezdemenyezest toled hogy figyelj anyucikam eletem elso fizetesebol had vigyelek el egy etterembe...es akkor elokerulhetett volna az o velemenye, hogy jaj ne szord kicsim a penzt vagy hu de koszi milyen galans vagy vagy hogy ok beszeljuk meg ha itthon laksz mostantol mennyit adsz be a kozosbe eshogyan.
Anyud sok minden miatt lehet hisztis, nem hiszem belelatsz a fejebe, lehet apaddal es a piaval van baja, de frusztraltan beled rug.
Ha gyujteni akarsz, akkor kell az o tamogatasuk, igaz??? felteteleuem ha elkoltoznel nem tudnal tul sokat felretenni,tehat tessek egyezkedni, nyilt lapokkal jatszani. peldaul anya 2 evig velezek laknek, ha ennyi marad a fizetesem beadok havi x-t, havi 1 nagybevasarlast megcsinalok max 15.000 forintig es emellett lakasra fogok gyujteni. 2 ev mulva x. ho y napjan vagy osszekoltozok valakivel vagy eyedul de elhuzok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!