Miért hisztiznek ennyien, hogy tömeg van a terasznyitás miatt? 1 év bezártság, végre lehet élni, természetes, hogy ünnepelnek az emberek.
Ne osszuk ketté az embereket, valamilyen szinten mindenki korlátozva volt, és egyéntől függött, hogy ki hogyan élte meg.
Viszont nem jó dolog, hogy ennyire felelőtlenül viselkednek egyesek. Nincs még vége a járványnak. Értem én, hogy végre teraszozhatnak, stb., de azért egymás hegyén-hátán ülni nem kellene.
"...de a többiek nyugodtan ünnepeljenek.":
ha meg esetleg gond lesz, akkor meg megy majd a "Nekem kártérítést jár, mert 'senki' sem figyelmeztetett, hogy ez mivel jár" téma, ugye...
Nem érted, hogy aki "fél", az attól még boltba jár, és ha összefut valakivel, aki összefutott valakivel, akinek valaki átadta... Társadalomban élünk, elkerülhetetlen az ilyen.
Másrészt az emberek nem rettegnek meg félnek, bár biztos jobban esik, hogy te mekkora rettenthetetlen menőcsávó vagy. Szerintem nincs olyan a világon, aki beteg akar lenni. Erre mondják, aki nem akarja elkapni, maradjon otthon... és ezzel kezdtem, azzal még semmi nincs megoldva.
Valamikor télen leírtam egy választ, hogy na majd ha lehet menni étterembe meg uszodába, illetve piknikezni a sok fosos birkát öröm lesz nézni, ahogy béget.
Erre megkaptam válaszul, hogy az még nagyon soká lesz cuncikám.
Na mi van cuncikák!?? Ki nevet most mégis!😋😋😋😋😋
Pár napja volt egy hír, hogy valaki beesett egy gödörbe, másik arrament, lefotózta, de nem segített.
Ezentúl én is ilyen leszek azzal, aki segítséget vár. Aki remegett, hogy alkoholizálhasson, és leszar mindenkit, azt én is leszarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!