Miért hisztiznek ennyien, hogy tömeg van a terasznyitás miatt? 1 év bezártság, végre lehet élni, természetes, hogy ünnepelnek az emberek.
Lehet azért, mert rohadt szarok a számok, és valószinűleg akik ezen hisztiznek is roahdtul unják az egészet, de mikor ilyen számok vannak amik azt jelzik, hogy bőven a közepén vagyunk ennek a szarnak és jön ilyen felelőtlen nyitás ennyi idő után, ahol sok ember megy mintha muszáj lenne, ahhoz nem kell sok ész, hogy előre lássuk, hogy durván rontani fog a helyzeten ami megint mihez vezet? Újabb lezárás, újabb tetves hullám stb.
Röhejes ez a sok látszat intézkedés meg mniden, de az se kevésbé röhejes, hogy most a semmiből mnidenki megrohamozza ezeket a helyeket maszk meg minden nélkül.
Olyan mintha direkt vezetnének bele mindenkit egy nyár utáni 4. hullámba ami nem számit, mert a nyári nagy bevételek meglesznek.
Nyár előtt ilyen számoknál csak még több szigoritás jött vagy 1 éven át... Most meg hopp, nyissunk, miért ne? Had örüljön mnidenki.
Nem 11-es vagyok, de az oltás megint csak annak jó, aki megkapja. Plusz erősen kétlem, hogy ezek mind 2. oltás után kivárt két héttel mentek ki.
Viszont egyetértek 11-essel, nekem is tele a tököm, én is mennék, de jó lenne, ha nem ilyen húzd meg-ereszd meget játszanánk a seggfejek miatt. Olyan ez, mint mikor az egézz osztály röpdogát írt, mert pár paraszt nem bírta befogni a pofáját.
Remélem azok akik elégedetlenkednek azok 22-ben emlékezni fognak erre és pont ugyanilyen elégedetlenek lesznek amikor az x-et kell tenni.
A társadalmi elégedettségeket nézve 2 része van a népnek, az aki nyitást akart védettségi igazolványtól menteset és ott van az aki túl elkapkodottnak tartja a nyitást.
Ezek alapján csúnyát kellesz buknia a FIDESZ-nek.
Nem kell azzal jönni, hogy máshol is ez van. Nagyon sok minden van máshol ami itt nincs. Például magas fizetés és mindenki számára biztosított megélhetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!