Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hàny èvesen kakiltatok,...

Hàny èvesen kakiltatok, pisiltetek bokorba, jàtszótèren, illetve e gyerekeiteknek mennyire termèszetes ez?

Figyelt kérdés

egy facebook közössègbe kiírta egy szülő ezen problèmàjàt, gondoltam hàtha kap rà orszàgos vàlaszt.

Előre is köszönöm....

2021. jan. 10. 14:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sose, csak rendes erdőben kiránduláson volt ilyen.
2021. jan. 10. 14:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Játszótéren soha. Kakilni főleg, még az kéne hogy más szájába tenyereljenek a gyerekek ha bújócskázni akarnak.
2021. jan. 10. 14:10
 3/6 anonim ***** válasza:
47%

A szükség nagy úr. Egy 3-6 éves gyerek általában már nem hord pelenkát, viszont ha rájön a szükség nem tudja hosszan tartogatni. A legtöbb játszótéren illetve a környékén jellemzően nincs wc. Persze a legjobb, ha a játszótéren kívül tudja elvégezni a dolgát, de sajnos ez sem mindenhol opció.

Én nagyon örülnék, ha volna más lehetőség.

2021. jan. 10. 14:14
 4/6 anonim ***** válasza:
70%
A kommentek 90%-a amellett szól, hogy igenis pisiltessük csak a gyereket a játszótéri bokorba mert hát úristen gyerek és meg kell érteni. Nem, nem tudom megérteni, sokat voltam játszón öcsémmel kis korában és soha nem pisiltette anyu össze vissza. Ellenben folyton arra megyek ki a kapun, hogy egy gyerek ott hugyozik valahova. És nem egyenlő a kutyával mert a kutyámat nem viszem a játszó közelébe se. De jó lenne ha tömény húgyszagban kéne játszaniuk a gyerekeknek... Az is érdekes, hogy egyes szülőknek semmi dolguk otthon, reggel 8tól este 8ig a játszón dekkolnak, hát persze hogy ott kell hugyoznia szarnia a gyereknek.
2021. jan. 10. 14:40
 5/6 A kérdező kommentje:
am 3. nàl ott a pont a nyilvànos wc vel....
2021. jan. 10. 14:42
 6/6 anonim ***** válasza:
jatszoteren gyerekkent sem, viszont eloforult mar hogy egy ismeros tanyajan buliztunk, ahol csak egy nagyon lepukkant pottyantos wc volt, ott bokorba pisiltem en is
2021. jan. 10. 17:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!