Szüleim miért hisztiznek hogy nekem is kéne vásárolni?
Meg csak most kezdtem el dolgozni és nem keresek sokat. Tegnap is hisztizett anyukám hogy már én is vásároljak kaját mert nekik nincs pénzük.. eddig is volt most miért ne lenne?
Cigire is van pénzük mindennap elszív apukám 1 dobozzal az helyett mást vehetne. Piát is meg tudja venni egy héten 3x.
Kamasz lány? Talán 16évesen még kamasz ,de 19évesen már érett felnőtt nőnek kellene lennie. Félre tenni na számoljunk keressel mondjuk 111.000-et abból mondjuk félre teszel 60-at. Akkor 1év allatt félre teszel 720.000-at . Na már most itt nálunk az alföldön Szegeden egy jobb lakás kerül 30m-ba. Akkor kb 41,5 évig kellene sporolnod ha hitel nélkül akarsz lakást, de ha hitellel akkor meg 6m-ot kellene összegyűjtened ,az meg 8év. De ha mondjuk keresni fogsz 300.000at akkor mondjuk 150.000et fogsz félre tenni az 1800000évente.
Basszus mi keresünk 2en 450.000et havonta a gyerek kerül 150.000be , marad 300.000 akkor a rezsi 120.000 marad 180.000 , a kaja kb 120.000 marad 60.000ft-unk ami félre tudunk tenni. És.hogy a gyerek miért kerül 150-be? Mert speciális nevelésű 20éves ,de nem tud dolgozni ,de fejlesztésekre kell hordani. Ha lenne egy másik dolgozó gyerekem én is elvárnám ,hogy adjon a közösbe.
"Nem minden szülő akarja bevasalni a gyereken azt a 18 évet."
Az, hogy a felnőtt, dolgozó embert nem tartják el, az nem bevasalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!