Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim miért hisztiznek hogy...

Szüleim miért hisztiznek hogy nekem is kéne vásárolni?

Figyelt kérdés

Meg csak most kezdtem el dolgozni és nem keresek sokat. Tegnap is hisztizett anyukám hogy már én is vásároljak kaját mert nekik nincs pénzük.. eddig is volt most miért ne lenne?

Cigire is van pénzük mindennap elszív apukám 1 dobozzal az helyett mást vehetne. Piát is meg tudja venni egy héten 3x.

2021. szept. 23. 10:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/112 anonim ***** válasza:
71%
#19, Senki nem azt mondta, hogy költözzön, hanem azt, hogy szálljon be a saját költségei finanszírozásába. DE HA ez nem/sem tetszik, AKKOR költözzön, és AKKOR nyafogjon.(Mert a kiadásai úgy még magasabbak lesznek)
2021. szept. 23. 11:59
 22/112 anonim ***** válasza:
65%

19. Te mekkora sötét vagy. Senki nem mondta neki, hogy költözzön el, csak hogy az még többe lenne, de még azt se mondta senki, hogy az összes pénzét adja oda, a szülei is csak azt kérték vásároljon be ami a minimum és normlális embertők kérni se kellene.

De gondolom te is ha befejezted a sulit akkor évekig ott fogsz még élni ingyen a szüleid nyakán mert neked ez jár. Nyilván. Kérdés, hogy ehez majd a szüleid mit szólnak? Tudod a szülők is emberek, nekik is vannak szükségleteik, nem csak az, hogy halálukig a gyerekeikre költsék az összes pénzüket.

2021. szept. 23. 12:00
 23/112 anonim ***** válasza:
76%
Hát igen szerintem is illene beszállnod esetleg megkérdezned mennyivel szálljál be. Gondolom nem a fizetésed kell nekik de ha 20-30 ezerrel beszállsz máris tettél a közös asztalra. Vagy fizess egy nagybevásárlást és meglátod mennyibe kerül egy családi ebéd.
2021. szept. 23. 12:05
 24/112 anonim ***** válasza:
55%
22-es Igen, évekig otthon fogok még élni a szüleim nyakán és nem azért, mert nekem ez jár, hanem mert nekem normális szüleim vannak, akiknek az a céljuk, hogy segítsenek, támogassanak azért, hogy könnyebben előrébb tudjak lépni és jobb életem lehessen. Nálunk egy forintot nem kértek a szüleim a testvéremtől sem és mindenben támogatták anyagilag is, egészen addig amíg képes nem volt teljes mértékben a saját lábára állni. Velem is ezt fogják tenni, mert így látják jónak és megengedhetik maguknak. Nem mondom, hogy a szülőnek kötelessége fizetni a gyerekének minden költségét még akkor is mikor már dolgozik, mert ez nyilván sok mindentől függ és nem elvárható. Viszont én azt undorítónak tartom mikor a szülők lehúzzák a gyereküket, mert hirtelen nem tudnak kaját venni, éheznek, nyomorognak amint a gyerek munkába állt.
2021. szept. 23. 12:08
 25/112 anonim ***** válasza:
71%
A szülők lehúzzák a gyereküket? Érdekes.. Szerintem a gyerek az ki lehúzza a szüleit, mikor meg tudna élni de eltartatja a picsáját.
2021. szept. 23. 12:10
 26/112 anonim ***** válasza:
67%

24. Senki nem mondta, hogy éheznek nyomorognak. A kérdező állította be ezt így, de nyilván erről inkább a szülőket kéne megkérdezi mert ez csak a kérdező hisztije. Nem kértek semmi olyat ami nem lenne fair a gyerekkel szemben és olyat se olvastam, hogy kirakták volna otthonról vagy nem támogatnák semmiben.

Kereket egy egyszerű dolgot, hogy könnyebb legyen az élet. Ha a szülei eddig se álltak a legjobban akkor meg főleg az a minimum hogy a saját kajájába beszáll így lehet kicsit jobbak lennének a körülmények is otthon.

2021. szept. 23. 12:13
 27/112 anonim ***** válasza:
78%

Dolgozol van kereseted, innentől jogos hogy nem tartanak el.

Igen vegyél kaját otthonra.

2021. szept. 23. 12:39
 28/112 anonim ***** válasza:
78%
Őszintén nem tudom némelyik huszonévesnek honnan jön a téveszméje hogy a szülei pénze az övé is, mindig minden körülmények között.
2021. szept. 23. 12:44
 29/112 anonim ***** válasza:
60%
Aki lepontozott azt meddig tartják el 40 éves koráig ? 😀😀😀😀 lol
2021. szept. 23. 12:49
 30/112 anonim ***** válasza:
82%
Egyszerü vedd meg magadnak a kaját...
2021. szept. 23. 12:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!