Szüleim miért hisztiznek hogy nekem is kéne vásárolni?
Meg csak most kezdtem el dolgozni és nem keresek sokat. Tegnap is hisztizett anyukám hogy már én is vásároljak kaját mert nekik nincs pénzük.. eddig is volt most miért ne lenne?
Cigire is van pénzük mindennap elszív apukám 1 dobozzal az helyett mást vehetne. Piát is meg tudja venni egy héten 3x.
" Nehogy már elvárt dolog legyen, hogy egy 19 éves eltartsa magát."
Felnőtt dolgozó ember. ha az anyja megmondaná neki, mikor menjen aludni és hova mehet el, akkor rögtön önálló felnőtt lenne :D
" Nehogy már elvárt dolog legyen, hogy egy 19 éves eltartsa magát."
Ja, és a saját maga eltartástól nagyon messze van az, hogy néha bevásárol, és legalább egy kis részét fedezi a saját költségeinek.
71.mellesleg "már szaporodtak" mivel nagyon sok családban van ez így.
Miért ne legyen elvárt? könyörgöm...ekorban már dolgoznak sokan sőt akik dolgoznak azok nem kamaszok már, a kérdező is dolgozik. Nevetséges hogy dolgozó embereket kamasznak nevezel. Sokan 18 évesen kezdenek dolgozni. Hivatalosan 18 éves kortól számítasz felnőttnek. Törvény szerint is 18 éves kortól már nagykorú felnőttnek lehet tekinteni az illetőt. Ne az angol szóhasználatot boncolgassuk. Ha dolgozik, annyira nagy kín lenne beadni és segíteni a családi kasszába (rezsi, közösköltség..)? Bár minek magyarázok, egyértemű hogy trollkodsz.
Bulizni nem járok.
Igen a minimálbért kapom. Ruhát, tisztalkodó szereket meg veszem magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!