Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az amúgy is katasztrófálisan...

Az amúgy is katasztrófálisan egészségtelen, elhízott és igénytelen emberek, akik fővárosban élnek, miért nem közlekednek néhanapján biciklivel, rollerrel vagy épp gyalog ahelyett, hogy hisztiznek éés álldogolálnak a dugóban?

Figyelt kérdés
Mindig röhögök, amikor az autójában rohadó nép mellett én sportos emberként elfutok a járdán, azt látva, hogy négyszer akkora távot meg tudok sokszor tenni, mint ők autóval. Triplatokás irodista kövér emberek, miért nem inkább a két lábatokat használjátok, hogy hazaérjetek? Nem féltek a hatmillió betegségtől, ami rátok vár a kövérségetek miatt?
2021. jún. 15. 12:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Nem köszönöm, de mond csak neked nem marha mindegy ? Tudom , hogy kövér vagyok és tudom, hogy mivel jár de marha idegesítő mikor az ilyen egészség mániás bicikliző hipszterek okoskodnak róla. Én se megyek oda hozzád mikor ülsz a saláta bárban, hogy te figyelj engem zavar, hogy sovány vagy nem gondolod, hogy kéne enned egy jó oldalast ?
2021. jún. 15. 12:09
 2/12 anonim ***** válasza:
78%

Nagyon örülök, ügyes vagy sportos ember. :)) Jár a buksisimi.

Üdv:

Egy agglomerációból a fővárosba bejáró "irodista", aki amúgy sportol és szeretne munka után a szabadidős tevékenységére hazaérni és nem állni egy órát a dugóban még munka után a városvezetők elmebeteg döntései miatt (oldaltól függetlenül, nálunk fideszes a vezetés és ugyanilyen pocsék a közlekedés).

2021. jún. 15. 12:14
 3/12 anonim ***** válasza:
58%
A mostani polgármester sokat tesz azért hogy az autóforgalmat megszüntesse Budapesten és inkább a környezetbarát dolgokat forszírozza.
2021. jún. 15. 12:32
 4/12 anonim ***** válasza:
82%

El kellene fogadni hogy a gépkocsival közlekedő emberek 99%-a nem hobbiból korzózik a városban a méregdrága benzinnel, karbantartási költséggel, hanem mert számára ez a legpraktikusabb módja a közlekedésének. Annyira "édes" amikor a forgalomcsillapítás egyes okostojásoknak azt jelenti "na akkor csináljunk dugót" és okoskodnak miért nem járok bringával.

Képzeld el szoktam bringázni - hétvégente, szép időben, sőt még sportolok is - mégis kocsival járok dolgozni, meg intézem a városban az ügyeket. Bizony tudom, én vagyok a megtestesült Sátán, a bolygó elpusztítója, mert autóba mertem ülni.

2021. jún. 15. 12:33
 5/12 anonim ***** válasza:
50%
Ha mondjuk a többi politikus is tömegközlekedéssel járna vagy biciklivel mint Karácsony Gergely, jó népszerűsítése lenne az egészséges életmódnak.
2021. jún. 15. 12:51
 6/12 anonim ***** válasza:
89%

Ha már sportolsz és egészségesen élsz, kicsit gyúrhatnál az agyadra is, a jelek szerintteremtő nem adott neked valami sokat. Ha elég kitartó vagy, talán még olyan alap dolgokat is elsajátíthatsz, minthogy nem akarsz beleszólni mások életébe, és nem hiszed azt magadról, hogy istenség vagy.

Engem nem zavar ha nem fogadod meg a tanácsom, de téged majd fog, ha rossz emberrel kezdesz, aki szereti megtorolni az ilyesmit.

2021. jún. 15. 12:54
 7/12 anonim ***** válasza:
48%

Úgy érted Karácsony Gergely akiről egy csomó kép készült, hogy sofőrrel viszik? Amúgy fura, mert az egyik kérdés alatt kiakadtak, hogy sosem állította, hogy ő nem kocsival jár

[link]

[link]

[link]

[link]

2021. jún. 15. 12:59
 8/12 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de megláttam, hogy a link magyarnemzet és origo, ráadásul egyik a ripostot idézi, úgyhogy ha nem gond, kormánypárti véglényeik cikkjeit nem olvasom el, nehogy elkezdjen ilyen szutykot ajánlani a chrome.
2021. jún. 15. 13:03
 9/12 anonim ***** válasza:
61%
Persze nem állította hogy nem kocsival jár,csak egyszer készült róla egy biciklis fotó és az maradt meg az emberekben.
2021. jún. 15. 13:06
 10/12 anonim ***** válasza:
60%
Már most sokkal több kerékpáros van Budapesten mint Tarlós idején.
2021. jún. 15. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!