Az amúgy is katasztrófálisan egészségtelen, elhízott és igénytelen emberek, akik fővárosban élnek, miért nem közlekednek néhanapján biciklivel, rollerrel vagy épp gyalog ahelyett, hogy hisztiznek éés álldogolálnak a dugóban?
Nagyon örülök, ügyes vagy sportos ember. :)) Jár a buksisimi.
Üdv:
Egy agglomerációból a fővárosba bejáró "irodista", aki amúgy sportol és szeretne munka után a szabadidős tevékenységére hazaérni és nem állni egy órát a dugóban még munka után a városvezetők elmebeteg döntései miatt (oldaltól függetlenül, nálunk fideszes a vezetés és ugyanilyen pocsék a közlekedés).
El kellene fogadni hogy a gépkocsival közlekedő emberek 99%-a nem hobbiból korzózik a városban a méregdrága benzinnel, karbantartási költséggel, hanem mert számára ez a legpraktikusabb módja a közlekedésének. Annyira "édes" amikor a forgalomcsillapítás egyes okostojásoknak azt jelenti "na akkor csináljunk dugót" és okoskodnak miért nem járok bringával.
Képzeld el szoktam bringázni - hétvégente, szép időben, sőt még sportolok is - mégis kocsival járok dolgozni, meg intézem a városban az ügyeket. Bizony tudom, én vagyok a megtestesült Sátán, a bolygó elpusztítója, mert autóba mertem ülni.
Ha már sportolsz és egészségesen élsz, kicsit gyúrhatnál az agyadra is, a jelek szerintteremtő nem adott neked valami sokat. Ha elég kitartó vagy, talán még olyan alap dolgokat is elsajátíthatsz, minthogy nem akarsz beleszólni mások életébe, és nem hiszed azt magadról, hogy istenség vagy.
Engem nem zavar ha nem fogadod meg a tanácsom, de téged majd fog, ha rossz emberrel kezdesz, aki szereti megtorolni az ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!