Szerintetek a felnőttek is hisztiznek? Ilyenkor hogyan viselkednek?
Amikor 21 voltam, akkor valamiben nem értettem egyet anyukám álláspontjával. Határozott hangon vitáztam vele. Ő meg így reagált: Ne hisztizzek!
Gondolom, hogy ez a reakció reflexből jött nála - mert ellenkezős gyerek voltam, de csak néha gurultam be. Igazából még földre sem vetettem magam.
Veletek történt ilyen, vagy hasonló eset?
De még mennyire....kedvencem az, amikor sértődött hangon, sértődött arccal azt mondja valaki: "Semmi bajom, semmi! Tényleg, semmi bajom" - és becsapja az ajtót, vagy nagy gesztusokkal kísérve elvonul. Ez a nagybetűs HISZTI. Nekem női rokonaim, ismerőseim tipikusan így csinálnak néha, pl. anyu vagy egynémely barátnő :) És anyós persze :)
Férjem csak teátrális mozdulatokkal, kezét kitárva mondogatja ha vitázunk: "Iiiigazad vaaan, iiigazad vaaaan..." és elvonul a másik szobába.
Ilyen gyerkőcös hisztikkel soha nem tudtam mit kezdeni, mindig elröhögtem magam rajtuk. Én nem szeretek így viselkedni, én inkább megbeszélném a problémát, de akival nem lehet, azzal nem lehet. Hisztire nincs orvosság, csak a tasli vagy a hideg víz, de ez ugyebár annál nem járható út, aki már nem ötéves vagy kamasz.
esküszöm rosszabbak mint a gyermekekXD
főleg hogy felnőtt fejjel ezt teszik
Nálunk a párom a hisztis(férjem)Ha valami nem tetszik neki csapkodja a szekrényajtót,tök vicces amúgy,mert én soha nem hisztiztem.Kicsi koromban apám belémnevelte hogy nincs hiszti.
Ha pl nem ir a golyóstoll akkor földhöz vágja,ez nálam már hiszti(a gyerekem ugyanezt csinálja ha nem müködik valami,csak ő 2,5éves)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!