Szüleim miért hisztiznek hogy nekem is kéne vásárolni?
Meg csak most kezdtem el dolgozni és nem keresek sokat. Tegnap is hisztizett anyukám hogy már én is vásároljak kaját mert nekik nincs pénzük.. eddig is volt most miért ne lenne?
Cigire is van pénzük mindennap elszív apukám 1 dobozzal az helyett mást vehetne. Piát is meg tudja venni egy héten 3x.
"Cigire is van pénzük "
te miért anyádék pénzét akarod beosztani?
Tehát úgy gondolod, hogy ami a szüleidé, az közös, ami a tiéd, az a tiéd...? Érdekes hozzáállás.
Még jó, hogy a saját ruháidat és vackaidat megveszed, de azért egy bevásárlással tényleg hozzájárulhatnál te is a közöshöz, hiszen használod a lakást, fogyasztod a vizet, villanyt, eszel...
Ha sokat pattogsz, megtehetik, hogy kitesznek, aztán nem csak egy bevásárlásba kerül az életed és pisloghatsz.
Az ő pénzük beosztásánál meg azért ne legyél olyan okos. Nyilván te egy aszkéta vagy, csakis a feltétlenül szükséges élelmet veszed magadhoz, ruhát akkor veszel, ha a három pólód közül egy szétszakadt, egyetlen szappanod van... Se kavézás a barátnőkkel, se bulika, se műköröm, se smink, se csokika, se sokadik rucika, ugye?
Lehet nem a legokosabban osztják be a szüleid a saját pénzüket, de ez nem teremt neked alanyi jogot arra, hogy még évekig kitartasd velük magad. Ha ilyen kényszerképzeteid vannak, keress magadnak egy cukrosbácsit, persze ő is kér ellenszolgáltatást, de az legalább nem kerül a kis éhbéredbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!