Kiakadnátok azon, ha az anyukátok el akarná adni a nagymama után örökölt házát, és a pénzt egyszerűen csak felélnék apátokkal? Mi a véleményetek az ilyen szülőkről, akik nem támogatják a gyerekeiket?
Utolsó: nyugodj meg, mondjak ők is, csak nem előtted ;)
Abba semm rossz nincs, hogy összefoglalta az életüket, mert másképp nem láthatunk bele, de ez a hiszti, amit leműveltek itt ezert, nagyon gáz
53-as! Tuti beszéltek már erről, egymás között és külön-külön is 😄😁
Ne almodozz, hogy a te gyerekeid kivételek. Csupán csak nem tudsz róla.
Csak igazából annyi, hogy nekik segítve lett, ugye?
És nekik már van egy házuk, felépített életük, megvan minden. akkor minek még?
"Gyermekeim örökségének őrzője vagyok".
Szép a magyar nyelv, az örök szó benne van, nem véletlenül. Gyermekeim az ő gyerekinek örökségének őrzői és így tovább. Az ilyen családok sikeresek másokhoz képest.
Nagyon elcsodálkoztam és egyúttal elszomorodtam a válaszolók döntő többségének reakcióján. Értékválság van, nagyon is.. „Dögöljön meg a szomszéd tehene is.” hozzáállás a nyerő.. Volt, aki odáig süllyedt, hogy parazitának hívta a kérdezőt. Őt jelentettem.
Kedves Kérdező! Az érzéseid igenis jogosak! A két bátyám családi úton jutott lakáshoz. Nekem abból anno nem maradt semmi (pedig ők sokkal jobban keresnek) és éljek úgy, ahogy tudok. Abba vajon belegondol-e itt bárki is, hogy keres az ember mondjuk 200 ezret (gyakran diplomásan is) és abból mondjuk 150 ezer elmegy havi szinten a lakbérre+rezsire, akkor az ember nem tud miből megélni, nemhogy félretenni? Belegondoltok ebbe?
Szerintem az lenne a természetes és erkölcsileg elvárható, hogy a szülők – lehetőségeikhez mérten – igenis támogassák a gyermeket valamilyen formában. Oly szomorú, hogy sokan úgy gondolják, hogy a nevelés, illetve az életre történő felkészítés annyiból áll, hogy „Örüljön, hogy 18 éves koráig adtunk neki enni. Innentől azt csinál, amit akar, az ő gondja.”
Tudom, hogy le leszek pontozva, de emellett a jó néhány ordítóan ostoba, közönyös, mindenféle empátiát nélkülöző, kifejezetten rosszindulatú hozzászólás mellett nem tudtam elmenni szó nélkül.
Kedves Kérdező! Ha van lehetőséged rá, szerintem beszélj az anyukáddal. Bár te ismered őt emberileg, én sajnos így a távolból nem tudom megmondani, hogy hat-e rá az őszinte, higgadt beszélgetés, vagy sem.
Nagyon drukkolok neked!!
Örüljön, hogy 18 éves koráig adtunk neki enni. Innentől azt csinál, amit akar, az ő gondja.”
Utolsó addig jár érte a családi persze h kap enni addig meg ne dögöljön mert akkor nem jön a fejpénz.. Kivi leszek a sok magyarosan csókra szült eszköz kölykök hogy lesznek majd kivágva amint elvesztik a funkciójukat vagy addigra nem csak diák de pelenkamunkát is bevezetik,dolgozzon meg a pelenkáért,18 on meg fizesse meg a kamatokat hogy nem hagytak szarban aztán takarodjon el... Normális szülő gyomra kifordul ezektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!