Mi a véleményed az ilyen nagymamáról?
A mamám köztudottan irigy, még a saját unokáihoz is, mindenkihez, szóval nincs mit szépíteni ezen.
Régen is mindig a legolcsóbb, legrosszabb minőségű csokit, édességeket vette nekünk, pedig full gazdag volt mindig! Anyagi gondja nem volt soha!
Mostanában feltűnt, hogy drága bon-bont, csokit, Mercy-csokit ad nekünk alkalmanként (szülinpap, névnap,ilyesmi).
Tesóm most 5-ösre vizsgázott, a mama pedig mutatva ezzel hogy ő milyen "jószívű" vett neki egy doboz bonbont.
Tesómnak nagyon ismerős volt ez a csoki, megnézte a szavatosságot és az a csoki volt amit 2 éve vett neki tesóm a névnapjára!! A Mercy csokit meg unokatesónktól kapta, aztán odaadta tesómnak. Normális az ilyen? Én nem vagyok nagyravágyó, de azért egy nagyszülő ne legyen már ilyen. Milliói vannak neki a takarékban, 72 éves, ugyan mire sprórol ennyire és miért ilyen irigy a saját unokájához???
Másik mamánk (már meghalt) egyáltalán nem ilyen volt. Mi a véleményetek erről?
Ha megnézed a gazdag embereket, nagy részük mind fukar. Sokszor még saját magával szemben is.
Azért vesz olcsó vacakokat, mert akkor több pénze marad. Nem utálatból teszi, egyszerűen így szokta meg.
Nagypapám pont ilyen, sőt, tőle nem is kapunk semmit! 1évbe egyszer ha kapunk 1 túrórudit akkor az már jó..
Bezzeg uncsiméknak mindent...Mi meg tesómmal semmit!
Mert ugye uncsim az fiú és focizott( ő is focimániás)
A másik uncsim a fiúnak a huga meg azért mert ő a legkisebb...
Az én öreganyám - ha ő vitt oviba - kizabálta a reggelinek szánt péksüteményt az ovistáskámból, és csomagolt nekem helyette vastagon zsíros kenyeret. Az óvónők szóltak anyának, hogy ne csomagoljon már zsíros kenyeret, mert nem eszem meg!
A másik öreganyám ilyen ajándékozás terén, mint a tied: továbbadja azt, amit kapott, az sem baj, ha annak adja vissza, akitől kapta :)
Meg vagyok áldva a családdal :) Bár engem már nem érdekel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!