Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak ismerőseid,akik valamel...

Vannak ismerőseid,akik valamelyik hírességekre hasonlítanak?kire?

Figyelt kérdés

fiú unokatesóm leonardo dicapriora hasonlított,tehát szép vonásai voltak ugyanúgy,majd ahogy idősödött is ugyanúgy hízott és kerek arca lett,tehát felnőttként is hasonlít rá..

apukám arnold schwarzeneggerre,perszenm az izmok :P de pici izom volt neki,meg arcra,a gödröcskék,ami érdekes,hogy ugyanakkor születtek(egyév egy hónap,így ,közben apám meghalt,jó látni,hogyan öregedne.már gyerekként mikor néztem a filmjeit,olyan érzés volt,hogy apukám lenne.

a védőnőm a radio 1-es eszterre hasonlít,arcra,hangja,beszédje,laza stílusa,és imádom őket,(alkatra nem olyan széles)

a nagyobbik fiam az 5 éves gyerekre hasonlít,arra a gyerekre "A szoba" című filmből

ma 06:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van ismerősöm. Konkrétan huszon évesen úgy nézett ki mint Brett Pitt persze azóa meghízott és lecsúszott szval már nem hasonlít de tényleg félelmetesen hasonlított, de az unokanövérem is hasonlított kicsit Rihannára szval már semmin sem lepődök meg
ma 06:41
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én audrey hepburnre hasonlítok.
ma 06:45
 3/13 anonim ***** válasza:

Úgy 40 évesen Szingapurban kezdtek követni kínai kiscsajok, hogy "nézd itt van XY" (egy híres énekes).

Egy idő után zavaró volt, s egy üzletben leráztam őket.

ma 07:49
 4/13 anonim ***** válasza:

Apám fiatalkorában olyan volt mint Jean Paul Belmondo. A barátai Belmondonak hívták.

Anyai nagyapám fiatalkori képein olyan volt mint Kozák András, de ez azért volt mert úgy tudom hogy az ő apja, és Kozák András nagyapja testvérek voltak. Idősen teljesen olyan volt mint Zenthe Ferenc.

A volt férjem meg úgy néz ki mintha Brad Pitt háromszor áthajtott volna rajta úthengerrel.

ma 07:52
 5/13 anonim ***** válasza:
Anyám Richard Ramirez. Apám Trevor a gta-ból, a testvére Yubaba, az anyjuk pedig Heihachi Mishima.
ma 08:59
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Haverom Johhny Depp másolat , én Ralph Fiennes öcsém Bradley Cooper dublőr .A bnőm a fiatal Makepeace kiadás a brit krimiből. Régen is együtt jártunk sok helyre , évekkel ezelőtt voltunk egy új társaságban ahol mindenki régi ismerősnek gondolt , biztos találkoztunk már csak nem tudják mikor hol. Igen a filmvásznon láttatok de nem minket ....
ma 10:09
 7/13 anonim ***** válasza:
Édesapámra mindenki azt mondta 10 éve hogy úgy néz ki mint Majka. Tényleg nagyon hasonlított rá, ma már viszont nem mondanám.
ma 10:23
 8/13 anonim ***** válasza:

Egyik osztálytársam húga Lady Gagára hasonlít nagyon.

Egyik volt munkatársam Keanu Reevesre hasonlít.

Drew Barrymore színésznőre hasonlított az egyik régi tanárom.

Az egyik régi szomszédom fia Nick Frost hasonmása.

Barátnőm unokatestvére Azahriahra hasonlít nagyon, mert az arcvonása is nagyon hasonló, és pár hónapja a frizuráját is erre igazítja, direkt azért növesztette meg kicsit a haját, de mivel kopaszodó mert már látszik hogy elkezdett ritkulni a haja, nem sokáig lesz így. De mondta hogy ameddig nem látszik annyira addig így hagyja a haját.

ma 10:46
 9/13 anonim ***** válasza:
Én Dr Genya, de van Ricky Martin, Shrek, Mr Bean, Andy Vajna hasonmás is az ismeretségemben.
ma 10:48
 10/13 anonim ***** válasza:
Volt barátnőm. Volt Londonban valami coslpay vagy videójáték rendezvény, és a reptéren lerohantak minket aláírásért, meg fotóért tőle. Ott tudtuk meg, hogy van a Csillagkapu sorozat, és abban egy színésznő, aki mintha tényleg ő lenne. Legalábbis akkoriban 1:1-ben. [link]
ma 11:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!