Tegyük fel,hogy van egy béranya akinek gondolom fizetnek azert,hogy kihordja valaki gyermekét. Igazából nem tudom hogy működik ez a dolog. Annyira nem kutakodtam. De mi van ha a béranya meggondolja magát szülésnél és mégsem akarja oda adni a babát? Megtarthatja következmények nélkül? Vagy mi történhet?Vissza kell adni a pénzt gondolom?
Nem. Nem azert kerdezem mert béranya akarok lenni és elmenni a zsozsoval…. Csak érdekel 😂👍🏻
Magyarországon nincs jogszerű béranyaság. Problem solved.
tegnapelőtt 22:47
2/20 A kérdező kommentje:
1: nem azt kerdeztem,hogy van e vagy nincs… istenem 🤦🏼♀️
tegnapelőtt 22:49
3/20 anonim válasza:
Kérdezd meg Vajna Tímea béranyájától. Én is úgy tudom, Magyarországon nincs rá lehetőség, de ha gazdag nő téged választ béranyának, ki tudja.
tegnapelőtt 22:52
4/20 anonim válasza:
Ha egyszer jogilag nem létezik, akkor nem lehet jogról beszélni. Nem mehet bíróságra a megrendelő, mert illegális volt, amilyen szolgáltatást vett, tehát nem hivatkozhat szerződésre. Mégis hogy lehetne erővel elvenni tőle a gyereket?
tegnapelőtt 22:53
5/20 anonim válasza:
Mi visz rá arra, hogy ilyet vállalj? Nekem olyan 7-8 millcsi adósságom van, de nem rongáltatnám a szervezetem sem béranyasággal, sem a plazmázással.
tegnapelőtt 22:57
6/20 anonim válasza:
Pedig, ha jogilag nem létezik a béranyaság, akkor egyértelmű, hogy pl Magyarországon ha valaki illegálisan béranyát fogad, de a béranya meg akarja tartani a gyereket, akkor az illető/ a pár megszívta mert jogilag az az anya aki szülte, tehát a béranya megtarthatja. A kérdésedre országonként eltérő válasz van, attól függ, hogyan szabályozza az adott országban a jog ezt a kérdést.
tegnapelőtt 23:13
7/20 anonim válasza:
Pont az általad felvetett pobléma az egyik oka szerintem, amiért nálunk illegális, azaz hogy nagyon nehéz lenne ezt jogi keretek közé szorítani (+ kb. emberkereskedelem...)
Így, mivel illegális, pont az történne, mintha előre kifizetnéd a drogodat, de végül nem szállítaná le a díler. Gondolom akkor sem mennél a rendőrségre, hogy kéred vissza a pénzed 😀
tegnap 01:17
8/20 anonim válasza:
Amerikában szerintem vagy le van szabályozva, vagy írnak róla szerződést, hogy nem tarthatja meg a gyereket.
tegnap 02:02
9/20 anonim válasza:
Magyarországon nincs ilyen, külföldön pedig, ahol van rá lehetőség, ott torveny is van rá, ergo nincs olyan, hogy meggondolja magat
tegnap 06:38
10/20 anonim válasza:
De ha tudod, hogy nincs béranyaság mi a kérdés? Sztd kihez fordulnak a "szülők", ha nem kapják meg a gyereket és ez itt illegális?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!