Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak ismerőseid,akik valamel...

Vannak ismerőseid,akik valamelyik hírességekre hasonlítanak?kire?

Figyelt kérdés

fiú unokatesóm leonardo dicapriora hasonlított,tehát szép vonásai voltak ugyanúgy,majd ahogy idősödött is ugyanúgy hízott és kerek arca lett,tehát felnőttként is hasonlít rá..

apukám arnold schwarzeneggerre,perszenm az izmok :P de pici izom volt neki,meg arcra,a gödröcskék,ami érdekes,hogy ugyanakkor születtek(egyév egy hónap,így ,közben apám meghalt,jó látni,hogyan öregedne.már gyerekként mikor néztem a filmjeit,olyan érzés volt,hogy apukám lenne.

a védőnőm a radio 1-es eszterre hasonlít,arcra,hangja,beszédje,laza stílusa,és imádom őket,(alkatra nem olyan széles)

a nagyobbik fiam az 5 éves gyerekre hasonlít,arra a gyerekre "A szoba" című filmből

ma 06:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
30 éve egy kocsmában dolgoztam és oda járt be egy bácsika, aki kiköpött Louis de Funès volt. Nagyon aranyos jófej volt :)
ma 11:10
 12/13 anonim ***** válasza:
Engem a tanítványaim hívnak úgy a hátam mögött, hogy David Beckham.
ma 11:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Kolléganőm unokája olyan, mint Julia Roberts fiatalon (most 24 éves a csaj).
ma 15:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!