Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek az én szüleim...

Szerintetek az én szüleim miért ilyenek?

Figyelt kérdés
olvaagatom itt a kérdéseket hogy amig valaki egyetemre jár akkor a szulok fizetik a tandijat, meg berletet meg miegymast. Az en szuleim kijelentettek kerek perec hogy ok nem alljak a tandijat meg hogy en ne menjek egyetemre, meg nem vagyok kepes diplomara. Mivel erettsegim meglett korabban nehezen evekig voltam munkanelkuli erettsegivel mert az csak egy belepo egyetemre de az nem szakma ügye. Kb. Én 19 evesen erettsegiztem es 4 evem ment ra arra hogy azon gondolkodjak hogy ki fizesse az egyetemet, probaltam erettsegivel munkat is keresni de egy ket alkalmi melot eltekintve semmi nem volt. Aztan 4 ev utan dontottem hogy diakhitellel fizetem es teli lettem tartozassal de mar utolso felevemben vagyok. Viszont a szuleim se a munkakeresesben sem az anyagi dolgokban semmit nem segitenek mai napig nem segitettek es igy borzaszto,nem is lehet boldogulni az eletben. Mar nem az van mint a 90 es evekben hogy mindenkinek adott volt a lehetoseg dolgozni. Mostmar versenyzes van mindenhol minel tobb tudas kell mert nyelvek meg minden ami pokolian viszi az anyagiakat plane ha tamogatast sem kapok. Most ott tartok hogy nincs jovom de diploma meglesz aztan fizethetem 27 evesen a diakhitelemet.
2021. márc. 27. 17:03
 81/95 A kérdező kommentje:
79-es: Méegyszer leírom aztán ide nem kommentelek többet mert értetlenek vagytok. Mutass már egy olyan munkát csak egyet ahová semmi nem kell. És friss állás tehát nemrég tették ki. Tudsz mutatni? Küldj egyet. Ha meg csak aszád jár akkor nem válaszolj a kérdésekre. Szép estét
2021. márc. 28. 22:13
 82/95 anonim ***** válasza:

Es minek nezel olyan munkat, amire eselyed sincs?

Amugy, de most viccen kivul, megis milyen egyetemre vettek fel?

Meg a keresot se tudod hasznalni, keptelen vagy raszurni a munkakra.

Ennyire szar a szinvonal nalatok?

2021. márc. 28. 22:16
 83/95 anonim ***** válasza:
100%

78-as válaszod:

Neked tényleg mindenre van kifogásod, atyaég...🤣

Kapásból tudnék mondani 10 férfit akit ismerek és eladóként dolgozik, de persze hiszek neked hogy nincs ilyen XD

De figyelj már, ha annyira nincs pénzed és te tényleg dolgozni akarsz akkor annyit nem ér neked az egész hogy érdeklődsz a boltnál? Ha nemet mondanak akkor ez van ha viszont fel vesznek akkor örülhetsz, van munkád.

Az meg hogy nem vagy beszédes típus... ha a megélhetőségem forogna kockán akkor akár a nap 24 órájában is beszélnék. Te mondtad hogy nincs lehetőséged úgyhogy ne válogass

2021. márc. 28. 22:17
 84/95 anonim ***** válasza:
100%

Szóval jól értem hogy van körülbelül 50 válaszoló akik mind ugyanazt mondták de ettől függetlenül ők az értetlenek és nem te? Érdekes gondolat

2021. márc. 28. 22:19
 85/95 anonim ***** válasza:

[link]

Tessek, itt egy munka, meg arra is figyeltem, hogy a kozeledben legyen, csak hogy ne sirjal a tavolsag miatt.

Varom a kifogasod.

Es ez csak egy a sok kozul :)

2021. márc. 28. 22:23
 86/95 Savlekotő ***** válasza:
100%
Nem érdemes neki segíteni,havonta ide hányja a sirámát de a seggét fel nem emelné a mama hotelből,mindenki hülye csak ő a helikopter..
2021. márc. 28. 22:31
 87/95 anonim ***** válasza:

[link]

Tessek, meg egy te szerencsetlen.

Hogy en milyen kedves vagyok ma, el se hiszem :D

Ez nem ment? Ez? Ez nem megy mar 19 eves korod ota? 2 perc alatt talaltam vagy 20 munkat ami jo lehet, tovabbi 5 perc mindre jelentkezni, es ha pesszimista vagyok, akkoris 20bol 10 tuti be is hiv interjura.

2021. márc. 28. 22:31
 88/95 A kérdező kommentje:
És ezek hol gyakornoki munkák? :D Te jó isten. Mindegy. Szent István Egyetemen tanulok gazdálkodási és menedzsment szakon.
2021. márc. 28. 22:37
 89/95 anonim ***** válasza:
100%

Neeee, es erre is van kifogasa :D

Kerdezo, te egy kib@szott kabare vagy, annyira jot nevetek rajtad 🤣🤣

2021. márc. 28. 22:39
 90/95 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyen szardarab, mint te, csak ne válogasson. 27 évesen takarodjál el dolgozni, de sürgősen. A retek pofádat meg befoghatod, mert eddig amiatt picsogtál, hogy ÉRETTSÉGIVEL nem találsz semmit. Erre konkrétan linkeltek is neked olyat, ahova még az sem kell. Szóval qrva gyorsan vegyél vissza magadból.

Gyakornoknak meg nem fogsz kelleni sehova sem, ha soha egyetlen percet sem dolgoztál SEMMILYEN munkakörben, fingod nincs, mit takar a munka világa. Gyakorlati helyet sem utolsó meg utolsó előtti évben keresünk, te jóisten. Az életképesek már első nyáron. Ja és akkor sem fognak felvenni, ha szaros kis tanoncként már nagy pofával ugatsz, hogy te holmi 200 ezrekért nem fogsz dolgozni. Mit képzelsz magadról?

2021. márc. 28. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!