Szerintetek az én szüleim miért ilyenek?
Es minek nezel olyan munkat, amire eselyed sincs?
Amugy, de most viccen kivul, megis milyen egyetemre vettek fel?
Meg a keresot se tudod hasznalni, keptelen vagy raszurni a munkakra.
Ennyire szar a szinvonal nalatok?
78-as válaszod:
Neked tényleg mindenre van kifogásod, atyaég...🤣
Kapásból tudnék mondani 10 férfit akit ismerek és eladóként dolgozik, de persze hiszek neked hogy nincs ilyen XD
De figyelj már, ha annyira nincs pénzed és te tényleg dolgozni akarsz akkor annyit nem ér neked az egész hogy érdeklődsz a boltnál? Ha nemet mondanak akkor ez van ha viszont fel vesznek akkor örülhetsz, van munkád.
Az meg hogy nem vagy beszédes típus... ha a megélhetőségem forogna kockán akkor akár a nap 24 órájában is beszélnék. Te mondtad hogy nincs lehetőséged úgyhogy ne válogass
Szóval jól értem hogy van körülbelül 50 válaszoló akik mind ugyanazt mondták de ettől függetlenül ők az értetlenek és nem te? Érdekes gondolat
Tessek, itt egy munka, meg arra is figyeltem, hogy a kozeledben legyen, csak hogy ne sirjal a tavolsag miatt.
Varom a kifogasod.
Es ez csak egy a sok kozul :)
Tessek, meg egy te szerencsetlen.
Hogy en milyen kedves vagyok ma, el se hiszem :D
Ez nem ment? Ez? Ez nem megy mar 19 eves korod ota? 2 perc alatt talaltam vagy 20 munkat ami jo lehet, tovabbi 5 perc mindre jelentkezni, es ha pesszimista vagyok, akkoris 20bol 10 tuti be is hiv interjura.
Neeee, es erre is van kifogasa :D
Kerdezo, te egy kib@szott kabare vagy, annyira jot nevetek rajtad 🤣🤣
Egy ilyen szardarab, mint te, csak ne válogasson. 27 évesen takarodjál el dolgozni, de sürgősen. A retek pofádat meg befoghatod, mert eddig amiatt picsogtál, hogy ÉRETTSÉGIVEL nem találsz semmit. Erre konkrétan linkeltek is neked olyat, ahova még az sem kell. Szóval qrva gyorsan vegyél vissza magadból.
Gyakornoknak meg nem fogsz kelleni sehova sem, ha soha egyetlen percet sem dolgoztál SEMMILYEN munkakörben, fingod nincs, mit takar a munka világa. Gyakorlati helyet sem utolsó meg utolsó előtti évben keresünk, te jóisten. Az életképesek már első nyáron. Ja és akkor sem fognak felvenni, ha szaros kis tanoncként már nagy pofával ugatsz, hogy te holmi 200 ezrekért nem fogsz dolgozni. Mit képzelsz magadról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!