Szerintetek az én szüleim miért ilyenek?
Engem sem tamogattak anyagilag, megis elek, megis elkoltoztem, csinalom az egyetemet is, igaz, levelezon, mert el
kell tartanom magam, de csinalom.
Nem rinyalok, nem sirok senkinek, halas vagyok a szuleimnek, hogy felneveltek, es nem hibaztatom oket azert, mert szegenyek vagyunk/voltunk.
Ez van kerdezo, ilyen az elet.
Na, valahogy igy kene osszeszedni magad. 16-os voltam.
(Ja es bizony, hogy munka miatt meg kene emelni a fenekedet es koltozni, ha kell. En is egy pici falubol jovok, 0 munkalehetoseggel, de megoldottam, mert akartam.)
Te hulye vagy? 🤣
Ugy lehet koltozni, hogy elvallalsz minden szar munkat a kornyeken. Nekem is ugy lett penzem, hogy napi 60 kilomtert utaztam, mert nalunk nem volt munka. Gyujtogettem, nem bhasztam el a penzt, es koltoztem.
Faraszto? Igen.
Agysebeszet? Nem.
Lehet itt masokat sertegetni kerdezo, de nem te vagy a legelesebb kes a fiokban, ebben azert szerintem egyeterthetunk.
Csak annak nem megy, aki nem akarja.
En azert nem tartok sehol.
Nem te azért tartasz itt mert mindenre van kifogás,másoktól várod el amit neked kéne megtenni,folyamatosan másokat hibáztatsz okolsz,csak magadat felejted ki. Én is szar családból jöttem,de elértem amit akartam,nem tökéletes ,ahogy semmi se az,nem is ez a lényeg,de tettem is érte hogy előre jussak,nem azt vártam h valaki majd kézen fog,mert nem foghatjuk mindig a kezedet és húzhatunk ha te nem akarsz magadtól elindulni.
70F
26
Hatvan egy köpésre van...Gödöllő kettőre. Napi szinten is utazható távolság.
Te tenyleg nagyon hulye vagy.
Nem ismerem a kornyeket, de az mar luxus, hogy atjarj dolgozni hatvanba peldaul?
Csak ra kellett neznem a terkepre, ott egy nagyobb varos, 1 ora se, es te meg mindig csak a tokodet vakarod es sirsz.
Akkor igy jartal.
Remelem anyadek mihamarabb kidobnak, tudod ki tartana el egy ilyen eletkeptelen 27 eves kisfiut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!