Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek az én szüleim...

Szerintetek az én szüleim miért ilyenek?

Figyelt kérdés
olvaagatom itt a kérdéseket hogy amig valaki egyetemre jár akkor a szulok fizetik a tandijat, meg berletet meg miegymast. Az en szuleim kijelentettek kerek perec hogy ok nem alljak a tandijat meg hogy en ne menjek egyetemre, meg nem vagyok kepes diplomara. Mivel erettsegim meglett korabban nehezen evekig voltam munkanelkuli erettsegivel mert az csak egy belepo egyetemre de az nem szakma ügye. Kb. Én 19 evesen erettsegiztem es 4 evem ment ra arra hogy azon gondolkodjak hogy ki fizesse az egyetemet, probaltam erettsegivel munkat is keresni de egy ket alkalmi melot eltekintve semmi nem volt. Aztan 4 ev utan dontottem hogy diakhitellel fizetem es teli lettem tartozassal de mar utolso felevemben vagyok. Viszont a szuleim se a munkakeresesben sem az anyagi dolgokban semmit nem segitenek mai napig nem segitettek es igy borzaszto,nem is lehet boldogulni az eletben. Mar nem az van mint a 90 es evekben hogy mindenkinek adott volt a lehetoseg dolgozni. Mostmar versenyzes van mindenhol minel tobb tudas kell mert nyelvek meg minden ami pokolian viszi az anyagiakat plane ha tamogatast sem kapok. Most ott tartok hogy nincs jovom de diploma meglesz aztan fizethetem 27 evesen a diakhitelemet.
2021. márc. 27. 17:03
 21/95 A kérdező kommentje:
Utolso mg fogsz lepodni: eladoi vegzettseg.
2021. márc. 27. 18:48
 22/95 anonim ***** válasza:
100%

Engem sem tamogattak anyagilag, megis elek, megis elkoltoztem, csinalom az egyetemet is, igaz, levelezon, mert el

kell tartanom magam, de csinalom.

Nem rinyalok, nem sirok senkinek, halas vagyok a szuleimnek, hogy felneveltek, es nem hibaztatom oket azert, mert szegenyek vagyunk/voltunk.

Ez van kerdezo, ilyen az elet.

Na, valahogy igy kene osszeszedni magad. 16-os voltam.

(Ja es bizony, hogy munka miatt meg kene emelni a fenekedet es koltozni, ha kell. En is egy pici falubol jovok, 0 munkalehetoseggel, de megoldottam, mert akartam.)

2021. márc. 27. 18:48
 23/95 anonim ***** válasza:
100%
Ahelyett, hogy itt picsogsz, hogy semmi sem jó, kicsit gondolj már bele, hogy vannak akiknek ennél is kevesebb adatik meg, mégis törekednek arra, hogy javítsanak az élethelyzetükön, és sikerül is, mert valahol el kell kezdeni, és nem lehet egyből minden szuper.. 27 éves vagy, és a szüleidtől várod a támogatást, talán meg is érdemelsz egy óriási koppanást, hogy tanulj belőle.
2021. márc. 27. 18:55
 24/95 anonim ***** válasza:
87%

Te hulye vagy? 🤣

Ugy lehet koltozni, hogy elvallalsz minden szar munkat a kornyeken. Nekem is ugy lett penzem, hogy napi 60 kilomtert utaztam, mert nalunk nem volt munka. Gyujtogettem, nem bhasztam el a penzt, es koltoztem.

Faraszto? Igen.

Agysebeszet? Nem.

Lehet itt masokat sertegetni kerdezo, de nem te vagy a legelesebb kes a fiokban, ebben azert szerintem egyeterthetunk.

Csak annak nem megy, aki nem akarja.

2021. márc. 27. 18:55
 25/95 A kérdező kommentje:
Petőfibányán nem sok lehetőség van.
2021. márc. 27. 18:57
 26/95 Savlekotő ***** válasza:
96%

En azert nem tartok sehol.

Nem te azért tartasz itt mert mindenre van kifogás,másoktól várod el amit neked kéne megtenni,folyamatosan másokat hibáztatsz okolsz,csak magadat felejted ki. Én is szar családból jöttem,de elértem amit akartam,nem tökéletes ,ahogy semmi se az,nem is ez a lényeg,de tettem is érte hogy előre jussak,nem azt vártam h valaki majd kézen fog,mert nem foghatjuk mindig a kezedet és húzhatunk ha te nem akarsz magadtól elindulni.

70F

2021. márc. 27. 19:02
 27/95 anonim ***** válasza:
100%

26

Hatvan egy köpésre van...Gödöllő kettőre. Napi szinten is utazható távolság.

2021. márc. 27. 19:04
 28/95 anonim ***** válasza:
90%

Te tenyleg nagyon hulye vagy.

Nem ismerem a kornyeket, de az mar luxus, hogy atjarj dolgozni hatvanba peldaul?

Csak ra kellett neznem a terkepre, ott egy nagyobb varos, 1 ora se, es te meg mindig csak a tokodet vakarod es sirsz.

Akkor igy jartal.

Remelem anyadek mihamarabb kidobnak, tudod ki tartana el egy ilyen eletkeptelen 27 eves kisfiut.

2021. márc. 27. 19:04
 29/95 anonim ***** válasza:
87%
pEtŐFiBáNyan nEm SoK LeHetŐséG vAn. Ember 4 éven keresztül ott volt/van melletted Hatvan arra nem gondoltál hogy ott keres munkát? Tesco meg ilyenek tudod(igen az ilyen "nyomoréknak" is van lehetősége ott még ha epilepsziás is vagy volt már rá példa).....Most a covid miatt még meg is értem hogy nem túl sok lehetőséged van de basszus azelőtt voltak lehetőségeid mint ahogy mondta a tesco, szórólap osztás stb.........
2021. márc. 27. 19:08
 30/95 A kérdező kommentje:
Akkor újra elmondom mert egyeseknek ezen az oldalon nehéz a felfogásuk. Nincs se kocsim se jogsim és 1 év van még hátra az egyetemből. Mivel én nem akartam fizetősre menni mert a szuleim nem fizetnek semmit ezért érettsegivel akartam dolgozni. De az érettségi nem szakma tehát nincs olyan tudásom amivel a 4 év alatt eltudtam volna adni magam. Mivel a szüleim se jogsit nem állnak és nem álltak se autót, se egyetemet ezért pokolian nehéz így messzebbre menni ráadásul még nincs meg a diplomám tehát szakma nélkül mégnehezebb. Mivel verseny folyik egy egy állasért és csak a legjobbakat veszik fel ezért az en eselyeim alacsonyak.
2021. márc. 27. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!