Szerintetek az én szüleim miért ilyenek?
Figyelt kérdés
olvaagatom itt a kérdéseket hogy amig valaki egyetemre jár akkor a szulok fizetik a tandijat, meg berletet meg miegymast. Az en szuleim kijelentettek kerek perec hogy ok nem alljak a tandijat meg hogy en ne menjek egyetemre, meg nem vagyok kepes diplomara. Mivel erettsegim meglett korabban nehezen evekig voltam munkanelkuli erettsegivel mert az csak egy belepo egyetemre de az nem szakma ügye. Kb. Én 19 evesen erettsegiztem es 4 evem ment ra arra hogy azon gondolkodjak hogy ki fizesse az egyetemet, probaltam erettsegivel munkat is keresni de egy ket alkalmi melot eltekintve semmi nem volt. Aztan 4 ev utan dontottem hogy diakhitellel fizetem es teli lettem tartozassal de mar utolso felevemben vagyok. Viszont a szuleim se a munkakeresesben sem az anyagi dolgokban semmit nem segitenek mai napig nem segitettek es igy borzaszto,nem is lehet boldogulni az eletben. Mar nem az van mint a 90 es evekben hogy mindenkinek adott volt a lehetoseg dolgozni. Mostmar versenyzes van mindenhol minel tobb tudas kell mert nyelvek meg minden ami pokolian viszi az anyagiakat plane ha tamogatast sem kapok. Most ott tartok hogy nincs jovom de diploma meglesz aztan fizethetem 27 evesen a diakhitelemet.2021. márc. 27. 17:03
72/95 anonim válasza:
Havi 200 ezerből is lehet egy idő után. Megsúgom neked sok ember örülne ha legalább 200-at kapna :D
73/95 Savlekotő válasza:
A golf áramlatot is hibáztatni fogod meg a passzát szelet a saját sikertelenségedért mert energiát nullát akarnál mindenbe tenni az látjuk,de 100 at akarsz vissza kapni a semmiért,meg rekedtél a 3 10 éves szintén,nem ártana egy szakember segítségét kérned..
74/95 A kérdező kommentje:
Jólvan. A karrier meg fizetés témánál meg az van hogy sokan írnak ki krédést hogy diploméval elkdülik a jelentkezéseket és sehonnan sem kapnak visszajelzéseket. Erre odaírják hogy minek alkalmazzon egy cég pályakezdőt amikor megtehetik pláne most hogy tapasztalt embert vegyenek fel. Erről ennyit. ÖSszevissza beszélnek és beszéltek ezen az oldalon. Egyébként ha nem válaszolnak az önéletrajzokra akkor hogyan álljon munkába az ember? Na erre kinek milyen ötlete van? Személyesen jelentkezzenk az ember jah de már szinte mindenhol beléptető rendszer van meg portás aki nem engedi be scak úgy az embert hogy személyesen jelentkezzen. Ezért tart itt a világ ahol tart. És a netes jelentkezésekre nem válaszolnak. Jelentkeztem nem is olyan rég egy 4 órás rakodói munkára amit egyetem mellett lehet csinálni erre facen ráírtam a hirdetőre aki azt mondta hogy 600-an küldték el 1 óra alatt az önéletrajzukat és jelentkezéseket és ebből fognak egy párat kiválasztani. Itt tartunk hogy kevés a munka de sok az ember és a munkavállaló.
2021. márc. 28. 21:50
75/95 anonim válasza:
Sok munkalehetőség van, jelentkezz többre ;)
76/95 A kérdező kommentje:
Példának említve. Linkelj már egy párat ;) Mert én a proffession honlapján egy csomó állást láttam de nagyon sok mérnöki vagy IT területű munkákat. De megtudom mutatni. Ime a legfrisebb állások: [link]
Már a legelső állás előkészítő mérnök amit azt se tudom mit csinál. Aztán Sales Manager, mérlegképes könyvelő, webfejlesztő, hálózatszerelő, karbantartó és stb. Állások vannak csak megeflelő végzettség nincs hozzá és az ember nem tanulhat 20 szakmát pláne anyagi támogatások nélkül.
2021. márc. 28. 22:04
77/95 anonim válasza:
De mondjuk miért nem érdeklődsz egy helyi boltban hogy van e lehetőséged ott dolgozni?
78/95 A kérdező kommentje:
77-es: Ezt már leírtam valamelyik kommentben. Nem vagyok bőbeszédű és értékesítői véna. Meg sok helyen végezttség kell és nőket alkalmaznak általában. Ha én bemegyek a sparba pénztáros vagy eladó mukakörben csak nőket szoktam látni. A nők meg sokkal beszédesebbek mint a férfiak de én mondom én egyáltalán nem vagyok az a beszédes típus. Tehát az ilyen eladói munkakörök kilőve. Azért mondom hogy nem tudom mit. Mérnöknek nem tudok tanulni, ahhoz nagy ész meg matek tudás kell tehát nem tudom.
2021. márc. 28. 22:08
79/95 anonim válasza:
Persze kerdezo, linkeljunk munkakat, es dolgozzunk is helyetted, csak a penzt kuldjuk, ez igy jo lesz?
Istenem.
Meg arra se vagy kepes, hogy hasznald a keresot normalisan.
80/95 A kérdező kommentje:
JavaScript / Angular fejlesztő ilyen állás is van a profession honlapján a friss állások közül. Azért írtam hogy az IT terület és a mérnöki munkákra jeleneg nagy kereslet van de tudás is kell hozzá nem is kicsi. Viszont én ilyen anyagi támogatás meg szülői segítség nélkül örülök ha végzek majd ezzela fizetős egyetemmel de jelenleg az se tudom hol szerezzek gyakorlati helyet.
2021. márc. 28. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!