Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A nagybácsim 50 éves és most...

A nagybácsim 50 éves és most kapaszkodj meg!SZŰZ... Szerintetek miért? Pedig a tesója az én apukám akinek mindig voltak barátnői és kapcsolatai. Szerinetek mi lehet a baja a nagybácsimnak, hogy nem költözött el még otthonról és szűz?

Figyelt kérdés

De dolgozik rendesen és jogosítványa is van, csak a szüleivel él és nem volt soha sex kapcsolata sem és szerintem valszeg barátnője is max egy volt. Mondjuk sajnos nagyon szigorú nevelést kapott és bulizni se járt soha inni is csak néha iszik, az apukám ,a tesója meg járt bulizni volt katona van felesége az (anyukám) Jó társas kapcsolat kialakító.

Szerintetek a nagyszüleim miért engedték meg, hogy velük nőljön fel a fiúk és ne költözzön el otthonról és ne legyenek kapcsolatai?

#nagybácsi #50 évesen szűz #a szüleivel lakik
2021. márc. 25. 11:24
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
90%
Oszt' te ezt honnan tudod?
2021. márc. 25. 11:28
 2/59 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem tőle és a nagyszüleimtől is. És ők mondták, hogy az.
2021. márc. 25. 11:29
 3/59 anonim ***** válasza:
91%
És mi közöd hozzá??????
2021. márc. 25. 11:30
 4/59 anonim ***** válasza:
95%
Akkor azt is kérdezd meg tőlük, amit a kérdésed alatt, az utolsó mondatban ide kiírtál.... :)
2021. márc. 25. 11:30
 5/59 anonim ***** válasza:
92%

1. Honnan tudod és mi közöd hozzá?

2. Nem mindenki vágyik szexre, aszexuálisok is vannak ám a világon.

3. A szülőkkel való élés pedig csak az utóbbi évtizedekben vált furává, korábban természetes volt több generáció együttélése.

2021. márc. 25. 11:32
 6/59 anonim ***** válasza:
90%

Az én nagybátyjám is hasonló, csak ő még idősebb...

Egyszerűen neki van egy kiálhatatlan természete, akivel mindenkit eltaszít.

Meg szerintem ők az idő múlását sem akarják elfogadni, nem akarnak felnőni, kötelezettségeket és felelősséget sem akarnak vállalni, de ez magánvéleményem.

2021. márc. 25. 11:32
 7/59 anonim ***** válasza:
94%

Megkerdezted nagyanyádat hogy a gyereke szűz e? lol

És szerinted ő honnan tudná ezt biztosta?

2021. márc. 25. 11:34
 8/59 anonim ***** válasza:
81%
Nagy eséllyel aszexuális. Anno szerencsétlen Márkus Lászlónak is egy betegség miatt nem volt semmi szexuális vágya, ennyire tönkretette az egész életét a leukémia, csak a '70-es évek végére diagnosztizálták és 1985 szilveszterén el is hunyt szegény.
2021. márc. 25. 11:34
 9/59 anonim ***** válasza:
93%
És mi van akkor ha szűz? Lehet neki megfelel így is...
2021. márc. 25. 11:35
 10/59 anonim ***** válasza:
82%
Ha annyira zavar akkor vedd el te a szüzességét. Amúgy meg nem értem mi közöd van hozzá, simán lehet hogy aszexuális és nem is akart soha szexelni. Ha annyira akart volna akkor gondolom már rég elment volna egy prostihoz legalább 1x.
2021. márc. 25. 11:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!