A nagybácsim 50 éves és most kapaszkodj meg!SZŰZ... Szerintetek miért? Pedig a tesója az én apukám akinek mindig voltak barátnői és kapcsolatai. Szerinetek mi lehet a baja a nagybácsimnak, hogy nem költözött el még otthonról és szűz?
De dolgozik rendesen és jogosítványa is van, csak a szüleivel él és nem volt soha sex kapcsolata sem és szerintem valszeg barátnője is max egy volt. Mondjuk sajnos nagyon szigorú nevelést kapott és bulizni se járt soha inni is csak néha iszik, az apukám ,a tesója meg járt bulizni volt katona van felesége az (anyukám) Jó társas kapcsolat kialakító.
Szerintetek a nagyszüleim miért engedték meg, hogy velük nőljön fel a fiúk és ne költözzön el otthonról és ne legyenek kapcsolatai?
1. Honnan tudod és mi közöd hozzá?
2. Nem mindenki vágyik szexre, aszexuálisok is vannak ám a világon.
3. A szülőkkel való élés pedig csak az utóbbi évtizedekben vált furává, korábban természetes volt több generáció együttélése.
Az én nagybátyjám is hasonló, csak ő még idősebb...
Egyszerűen neki van egy kiálhatatlan természete, akivel mindenkit eltaszít.
Meg szerintem ők az idő múlását sem akarják elfogadni, nem akarnak felnőni, kötelezettségeket és felelősséget sem akarnak vállalni, de ez magánvéleményem.
Megkerdezted nagyanyádat hogy a gyereke szűz e? lol
És szerinted ő honnan tudná ezt biztosta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!