Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A nagybácsim 50 éves és most...

A nagybácsim 50 éves és most kapaszkodj meg!SZŰZ... Szerintetek miért? Pedig a tesója az én apukám akinek mindig voltak barátnői és kapcsolatai. Szerinetek mi lehet a baja a nagybácsimnak, hogy nem költözött el még otthonról és szűz?

Figyelt kérdés

De dolgozik rendesen és jogosítványa is van, csak a szüleivel él és nem volt soha sex kapcsolata sem és szerintem valszeg barátnője is max egy volt. Mondjuk sajnos nagyon szigorú nevelést kapott és bulizni se járt soha inni is csak néha iszik, az apukám ,a tesója meg járt bulizni volt katona van felesége az (anyukám) Jó társas kapcsolat kialakító.

Szerintetek a nagyszüleim miért engedték meg, hogy velük nőljön fel a fiúk és ne költözzön el otthonról és ne legyenek kapcsolatai?

#nagybácsi #50 évesen szűz #a szüleivel lakik
2021. márc. 25. 11:24
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
91%
A testi és lelki késztetések nem egyformán alakulnak ki az emberekben, ettől még nincs semmi "bajuk", egyszerűen ilyenek. Az is lehet, hogy valaminek hatására olyan lelki trauma alakult ki, aminek ez a következménye. Én is ismerek egy olyan nőt, akiből nagyon jó anya és feleség lett volna. Egyszer rákérdeztem, hogy miért nem ment férjhez és azt válaszolta, hogy akihez hozzáment volna, annak ő nem kellett. A húga férjhez ment, unokái is vannak. Az ilyen emberek az ilyen intimebb kapcsolatteremtés tekintetében lelkileg könnyen sebezhetők.
2021. márc. 25. 11:39
 12/59 anonim ***** válasza:
33%

Az én nagybátyjám hasonló, amit te leírtál, csak komoly kapcsolatra képtelen, sőt pr....k szolgáltatását veszi igénybe.

Hidd el, nem jobb, mintha szűz lenne...és még a családra is szégyent hoz...

2021. márc. 25. 11:40
 13/59 anonim válasza:
94%
teljesen oké szerintem, semmi baj nincs ezzel. a szüzesség elvesztése nem verseny.
2021. márc. 25. 11:42
 14/59 anonim ***** válasza:
95%

Te se lehetsz valami normális ott agytájékon, ha szabadidődben kíváncsiságból nagyanyádékat kérdezgeted arról hogy szűz-e a nagybácsid.

Egyébként meg mi közöd hozzá?

2021. márc. 25. 11:43
 15/59 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem fricskából mondták, az ilyen kotnyeles pisiseket szeretik szivatni az emberek. Jogosan.
2021. márc. 25. 11:47
 16/59 A kérdező kommentje:

Azért kérdezem mert nem akarok úgy járni mint a nagybácsim, és félek attól hogy én is szűz maradok. Most vagyok 16(nyáron 17 leszek) és még csak netes kapcsolataim voltak igazából mert hiába vagyok jó társasági ember mindenki rondának és hülyének tart ahhoz, hogy össze jöjjön velem. Élőben még senki nem mondta, hogy össze akarna velem jönni vagy, hogy szép vagyok csak neten.

Ezért félek, hogy én is a nagybácsim sorsára jutok. Ezért írtam ki a kérdést.

2021. márc. 25. 11:48
 17/59 anonim ***** válasza:
81%

Nő vagy vagy férfi?

Miért nem ismerkedsz akkor olyan helyen, ahol sikerrel járnál? A nemed is azért kérdeztem, mert férfiként a haverokkal simán csinálhatnátok programot, ahol tudsz ismerkedni...nőként végülis ugyanez, csak barátnőkkel.

2021. márc. 25. 11:51
 18/59 anonim ***** válasza:
70%
A kérdező a szűz...nem esett le? Magáról ír. Ha így kérdezi meg, akkor nem kap leb-szást, hogy jaj de furcsa valaki idősen szűzen. Ha úgy tette volna fel a kérdést, hogy "szűz vagy 50 évesen szerintetetk gáz?" akkor letámadta volna a kérdezők többsége.
2021. márc. 25. 11:52
 19/59 anonim ***** válasza:
92%
TIZENHÉT éves vagy. Majd elköltözöl es becsajozol. Ezt kell csinálni, és akkor nem leszel olyan. A más szexuális életén pedig nem csámcsogunk, senkinek semmi köze hozzá.
2021. márc. 25. 11:53
 20/59 A kérdező kommentje:
Nem magamról írok !!!!16 vagyok és nem 50 !!nem kamu a kérdés!!!!
2021. márc. 25. 11:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!