A nagybácsim 50 éves és most kapaszkodj meg!SZŰZ... Szerintetek miért? Pedig a tesója az én apukám akinek mindig voltak barátnői és kapcsolatai. Szerinetek mi lehet a baja a nagybácsimnak, hogy nem költözött el még otthonról és szűz?
De dolgozik rendesen és jogosítványa is van, csak a szüleivel él és nem volt soha sex kapcsolata sem és szerintem valszeg barátnője is max egy volt. Mondjuk sajnos nagyon szigorú nevelést kapott és bulizni se járt soha inni is csak néha iszik, az apukám ,a tesója meg járt bulizni volt katona van felesége az (anyukám) Jó társas kapcsolat kialakító.
Szerintetek a nagyszüleim miért engedték meg, hogy velük nőljön fel a fiúk és ne költözzön el otthonról és ne legyenek kapcsolatai?
A leírás alapján olyan óriási baj nincs a nagybácsiddal.
Mi lehet az ok ?
-Esetleg meleg, vagy asexuális
-Vagy csak a szülei-és te nem tudsz arról hogy vannak alkalmi kapcsolatai
-Esetleg az is lehet hogy rosszlányokhoz jár :D , de ezzel nem dicsekedne egy "minta" családban.
Miért engedhették meg hogy otthon éljen ?
-Valószínűleg nagy a ház, bőven elfér, segíteni is tud a már öregedő szüleinek
-Megosztják a költségeket stb stb
Az én kérdésem feléd pedig az lenne hogy:
-Téged ez miért érdekel ilyen mélyrehatóan ?
-Miért nem próbálsz meg beszélgetni a nagybácsiddal ?
Na várj, a mai világ más, mint anno, és mostanság az sem annyira gáz sok embernél, ha a lány lép, DE azért nem tűnt el teljesen a "régmúlt"...!
Még mindig illendő, hogy a fiú, férfi kezdeményezzen és udvaroljon. Tehát miért hasonlítod magad hozzá, amikor te lány vagy, ő férfi?
Ő próbálkozott már nőknél vagy várja - ahogy a mondás tartja -, hogy a "szájába repüljön a sült galamb"?
Lehet, hogy próbálkozott nőknél, de elutasították.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!