Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A nagybácsim 50 éves és most...

A nagybácsim 50 éves és most kapaszkodj meg!SZŰZ... Szerintetek miért? Pedig a tesója az én apukám akinek mindig voltak barátnői és kapcsolatai. Szerinetek mi lehet a baja a nagybácsimnak, hogy nem költözött el még otthonról és szűz?

Figyelt kérdés

De dolgozik rendesen és jogosítványa is van, csak a szüleivel él és nem volt soha sex kapcsolata sem és szerintem valszeg barátnője is max egy volt. Mondjuk sajnos nagyon szigorú nevelést kapott és bulizni se járt soha inni is csak néha iszik, az apukám ,a tesója meg járt bulizni volt katona van felesége az (anyukám) Jó társas kapcsolat kialakító.

Szerintetek a nagyszüleim miért engedték meg, hogy velük nőljön fel a fiúk és ne költözzön el otthonról és ne legyenek kapcsolatai?

#nagybácsi #50 évesen szűz #a szüleivel lakik
2021. márc. 25. 11:24
1 2 3 4 5 6
 31/59 A kérdező kommentje:
A nőkről nem beszél, a céges bulikba se jár soha el, pedig hívják a munkatársai és a főnöke is.
2021. márc. 25. 12:58
 32/59 anonim ***** válasza:
79%
16 éves LÁNY vagy. Ha nincsenek eltúlzott igényeid, vagy elviselhetetlen természeted, lesz párod.
2021. márc. 25. 13:31
 33/59 anonim ***** válasza:
91%
Nem cserélünk problémákat ? Egy huszonéves örökszúz.....
2021. márc. 25. 13:33
 34/59 anonim ***** válasza:
98%

Hú MEGKAPASZKODTAM! Micsoda hírek...

Más életében jó turkálni gondolom!

2021. márc. 25. 14:38
 35/59 anonim ***** válasza:
94%
Nyugi nyáron nyitnak a szórakozóhelyek,majd egy disco wcjében megdugnak.
2021. márc. 25. 14:45
 36/59 anonim ***** válasza:
75%
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést.
2021. márc. 25. 19:21
 37/59 anonim ***** válasza:
94%

Annak tudatában hogy neked vannak társkeresési problémáid tini lányként elég abszurd hogy a nagybácsi szűzessége érdekel ennyire XDD

Vagy troll kérdés.

2021. márc. 25. 19:23
 38/59 anonim ***** válasza:
64%

37.tuti troll már jelentettem is :D...

ennyire érdekeljen valakit egy bácsi szüzessége..

2021. márc. 25. 19:26
 39/59 anonim ***** válasza:
78%
Énis szűz vagyok +férjezett, és van Gyerekünk is 🙈😅 hah
2021. márc. 27. 02:33
 40/59 anonymousreview60 ***** válasza:
34%

#39: Nem kizárható.

Kérdező: Számos oka lehet:

1. Aszexualitás.

2. Mikropénisz és amiatti elzárkózás.

3. Nem kezelt személyiségproblémák.

4. A szülők általi túl szigorú - lehet, hogy csak vele szemben, apáddal szemben nem - nevelés, ami a kezdeményezőképességet kiölte (akár ebben a tekintetben is), és elköltözni sem mert/akart, ahonnan a következő lépést megtehette volna.

A te eseted: Ha a külsődre igényes vagy (testi higiénia, bőrápolás), legalább átlagos öltözködsz és sminkelsz (utóbbinál tanuld meg, mi nem előnyös neked (sokan elcseszik)) akkor lesz pasid.

Ha dundi is vagy, akkor is legyél fitt. A fittség többet számít, mint a vékonyság. Egy némi súlyfelesleggel (de nem lógó hájjal) rendelkező csaj vonzóbb, mint egy tónusnélküli vékony.

2021. márc. 29. 09:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!