Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A nagybácsim 50 éves és most...

A nagybácsim 50 éves és most kapaszkodj meg!SZŰZ... Szerintetek miért? Pedig a tesója az én apukám akinek mindig voltak barátnői és kapcsolatai. Szerinetek mi lehet a baja a nagybácsimnak, hogy nem költözött el még otthonról és szűz?

Figyelt kérdés

De dolgozik rendesen és jogosítványa is van, csak a szüleivel él és nem volt soha sex kapcsolata sem és szerintem valszeg barátnője is max egy volt. Mondjuk sajnos nagyon szigorú nevelést kapott és bulizni se járt soha inni is csak néha iszik, az apukám ,a tesója meg járt bulizni volt katona van felesége az (anyukám) Jó társas kapcsolat kialakító.

Szerintetek a nagyszüleim miért engedték meg, hogy velük nőljön fel a fiúk és ne költözzön el otthonról és ne legyenek kapcsolatai?

#nagybácsi #50 évesen szűz #a szüleivel lakik
2021. márc. 25. 11:24
1 2 3 4 5 6
 41/59 A kérdező kommentje:
Sminkelek igényesen és átlagos alkatom van.
2021. márc. 29. 09:21
 42/59 anonymousreview60 ***** válasza:
37%

"A nőkről nem beszél," Esetleg azért, mert így kerüli a konfliktust az érdeklődés, számonkérés elől. De lehet látens homoszexuális is.

"a céges bulikba se jár soha el, pedig hívják a munkatársai és a főnöke is." Esetleg ugyanezért. De ez lehet azért is, mert annyira kevésre tartja magát, hogy nem hiszi el, hogy ő akár csak a buli idejére "jó" a többieknek mint magánember (nem mint kolléga, szakember). Én nagyon sokáig ilyen voltam.

Kérdező! 50 évesen ebből a helyzetből két dolog mentheti ki a nagybátyádat: 1. Terápia. De ha eddig nem tette, akkor ennek az esélye, hatásossága már szinte 0. 2. Egy belezúgó nő, akinek valamiért pont ő kell.ó mindenáron. Az esélye szinte 0.

Nagyon lényeges, hogy te ne foglalkozz ezzel a helyzettel, mert 1. Sem erőd, sem képességed, sem felelősséged, sem dolgod vele. Ez nem a te kereszted. 2. Még meg is sértődne mindenki aki megtudná, hogy te ilyent akarsz. Te saját magadat fejleszd!

Ha a nagybátyád így marad, akkor így járt!

2021. márc. 29. 09:26
 43/59 anonim ***** válasza:
89%

Ha lány vagy, nem neked kell teperni. Biztos lehetsz benne, hogy nem maradsz szűz. Hacsak nem vagy frigid.

A nagybátyádat nem ismerjük, de ha neki úgy jó ahogy van akkor jó.

Neked a saját dolgodra kell fókuszálnod.

2021. ápr. 2. 06:23
 44/59 anonim válasza:
75%
Munkahelyemem van egy csávó, szerintem bőven 30 fölött van már. Pár éve beszéltem vele pár szót és mondta, hogy egyáltalán nem érdekli a szex és nem is akarja kipróbálni, nem akar barátnőt. Elvan a saját világában. Szerintem olyan nevelést kapott ami miatt így gondolkodik de az okát valójában sosem mondta el. Én is furcsának találom az ilyen embereket de hát ők tudják 🤷‍♀️
2021. ápr. 16. 07:13
 45/59 anonim ***** válasza:
95%
Lehet aszexuális vagy meleg/biszex is, és nem találta meg a megfelelő társat. Sok minden állhat a háttérben, de inkább ezt a témát hagyni kéne, talán őt is bántja a dolog, nem tudhatod
2021. ápr. 27. 16:20
 46/59 anonim ***** válasza:
89%

Én is 16 vagyok, de legalább 18 éves koromig nem akarok szexelni. Nem azért, de bőven lesz erre időd

2021. ápr. 29. 08:24
 47/59 anonim ***** válasza:
27%
Hat ha tenyleg lany vagy es 17 eves, akkor sziveseb megoldom a problemad, hogy ne kelljen felned attol hogy szuz maradsz. 18/F
2021. máj. 11. 13:26
 48/59 anonim ***** válasza:
100%
Te egy tulszexualizalt világ terméke vagy, kérdező. A szex nem minden.
2021. aug. 9. 09:53
 49/59 anonim ***** válasza:
83%

Meg kell nézni a "40 éves szűz" című filmet:

[link]

Film: [link]

Jó okosodást/ szórakozást!

Egy poén: küldjétek el szerzetesnek. :)

2021. aug. 22. 15:57
 50/59 anonim ***** válasza:
19%

"A nagybácsim 50 éves és most kapaszkodj meg!SZŰZ... "

Inkább szűz legyen mint:

Buz.i vagy kö.csög vagy ge.ci vagy csics.ka vagy valami hasonló.

Most amúgy is az a menő. Úgy hallottam hogy a szűz pasikra buknak a csajok és minden nap mással dugnak

2021. aug. 22. 20:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!