A lányom 50 éves férfival tölti a szabadidejét?
Egy 16 éves lány felnőttnek számít, a törvény szerint nyugodtan randizhat, szexelhet, szórakozhat 50+ pasikkal. Nyilván furcsa, nekem sem jönne be egy pasi aki idősebb apukámnál, de ha a lányodnak ő kell, akkor ez van. Ahogy írtad - nem figyelheted, nem zárhatod be, de ha meg is tudnád tenni, akkor sem szólhatnál bele kivel randizik, mivel már elmúlt 16.
Próbálhatod tiltani, de azzal úgy sem érsz el semmit.
Szerintem hagyd, ha csak barátok, ahogy a lányod mondja, akkor egy idő után úgyis lelép a pasi egy olyannal, aki nem csak barát lesz, ha pedig több van, akkor nyilván egy értelmes, jó ember, és ha komolyra fordul a kapcsolat, akkor úgyis bemutatja a lányod.
kicsit apakomplexusos...
szerintem el kellene beszélgetned vele...
23F
Szokott lenni? Egyszer látta egy ismerős nem?
Különben miért nem kérezted ki alaposabban a lányodat, hogy mégis honnan ismeri az illetőt?
Most nem azért, de volt, hogy én is eljártam ilyen olyan szakkörökre (pl. sakk, színház stb) és volt, hogy megittam valamit az egyik ottani ismerőssel aki nálam jóval idősebb volt. Azt sem úgy, hogy előre megbeszéltük, hanem volt, hogy nekem várnom kellett 2-3 órát is a buszra, vidékre, ezért meghívtak, hogy addig is ne üldögéljek valahol egyedül.
Ezzel csak azt akarom modnani, hogy nem kell egyből rosszra gondolni. A lányodat kérdezd meg és kérd meg, hogy legyen őszinte és akkor nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!