Félek felhivni a családsegítőt Szerintetek mint mondana? Nem akarom hogy mamamek megtudjak
Szóval nem tudom mit mondana a telefonban a családsegítő
Szólna mamameknak?
És ebből balhe lenne?
Nagyon félek
De muszáj valamit lépnem mert én itt tovább nem akarok maradni apai és anyai szeretetre vágyom
Szerintem akkor hívd fel nyugodtan a családsegítőt, és kérj tanácsot, mit tegyél. Mondd el a helyzeted röviden (esetleg írd le magadnak, hogy ha zavarban vagy a telefonban, akkor ne beszélj majd összevissza). Megkérheted őket, hogy ne szóljanak a mamádéknak, de ha a neved se mondod el, akkor nem is tudják majd, ki vagy.
Ezen kívül egy megbízható tanárodnak is elmondhatod majd a helyzetet a suliban, hátha lesz valami ötlete.
Hát sajnállak.
De inkább iskola pszichológust ajánlok.
Anyukám játék függő
Apukám Németországban dolgozik
Mert elvett tőlük a gyamugy mert nem adtak enni
Ha nem akarod, hogy mamádék megtudják, akkor hogyan akarsz elkerülni tőlük??? Vagy mit gondolsz, majd a családsegítőből valaki naponta odamegy hozzátok, egy kicsit körbe símogat, megszeretget, és akkor mamádék majd nem tudják, hogy telefonáltál??
Vagy mit vársz a családsegítőtől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!