Szerintetek az én szüleim miért ilyenek?
Figyelt kérdés
olvaagatom itt a kérdéseket hogy amig valaki egyetemre jár akkor a szulok fizetik a tandijat, meg berletet meg miegymast. Az en szuleim kijelentettek kerek perec hogy ok nem alljak a tandijat meg hogy en ne menjek egyetemre, meg nem vagyok kepes diplomara. Mivel erettsegim meglett korabban nehezen evekig voltam munkanelkuli erettsegivel mert az csak egy belepo egyetemre de az nem szakma ügye. Kb. Én 19 evesen erettsegiztem es 4 evem ment ra arra hogy azon gondolkodjak hogy ki fizesse az egyetemet, probaltam erettsegivel munkat is keresni de egy ket alkalmi melot eltekintve semmi nem volt. Aztan 4 ev utan dontottem hogy diakhitellel fizetem es teli lettem tartozassal de mar utolso felevemben vagyok. Viszont a szuleim se a munkakeresesben sem az anyagi dolgokban semmit nem segitenek mai napig nem segitettek es igy borzaszto,nem is lehet boldogulni az eletben. Mar nem az van mint a 90 es evekben hogy mindenkinek adott volt a lehetoseg dolgozni. Mostmar versenyzes van mindenhol minel tobb tudas kell mert nyelvek meg minden ami pokolian viszi az anyagiakat plane ha tamogatast sem kapok. Most ott tartok hogy nincs jovom de diploma meglesz aztan fizethetem 27 evesen a diakhitelemet.2021. márc. 27. 17:03
31/95 anonim válasza:
És akinek se kocsija se jogsija az nem is melózik négy évig.. Kifogás, kifogás, egyszerűen nem akarsz dolgozni.
32/95 anonim válasza:
Azok a nehéz felfogásúak pont azok akik tudtak volna megoldást mondani a problémáidra.....De most komolyan?! Mit vársz tőlünk? Basszuk le a szüleidet hogy milyen szemetek és adjunk neked nyalókát?
33/95 A kérdező kommentje:
Hát az olyan válaszok mint a kifogás kifogás válaszok az nem segitség. Aki azt irja hogy kifogás az miért nem keres milliokat? Az emberek miert nem keresnek milliokat es miert elegszenek meg havi 200 ezerrel mondjuk? Jah mert nem tudnak tobbet keresni? Kifogás. Ilyen valaszaitok vannak. Komolyan az ember már rohog az ilyeneken. A kerdesem legfokepp arra iranyul vagy iranyulna hogy miert nem lehet boldogulni ebbe a vilagba szuloi segitseg nelkul? Es akinek ez nincsen segitseg az hogyan boldoguljon? Tehát hogyan legyek sikeres allaskereso meg milyen allasokra jelentkezzek ahova biztosan felvesznek es nem kell ra varni eveket es stb.
2021. márc. 27. 19:40
35/95 anonim válasza:
34# Nem mindenki mondta ezt de kár emiatt veszekedni...Esetleg Hatvanon kívül nézz körül Gödöllőn. 2 órás vonatozás
36/95 anonim válasza:
Leheto boldogulni szuloi segitseg nelkul kerdezo, megkaptad a valaszt.
Azt, hogy ekkora gyoker vagy, csak magadnak koszonheted.
37/95 anonim válasza:
Akkor mit tervezel? Mi a célod?
Okoska
38/95 anonim válasza:
Valahol csak jársz egyetemre, gondolom nem a lakhelyeden. :) Miért keresel kifogásokat? Simán elmehetnél hétvégén vagy suli után egy boltba vagy akárhova.
39/95 A kérdező kommentje:
Online oktatas van mar kb egy eve. Amugy a Godolloi Szent Istvan Egyetemre járok de Godollon is mar probalkoztam munka teren de semmi mert nem tudok mit eladni. Nincs kepzettsegem meg ezert nem tudok milyen munkat vegezni. Mar minden munkahoz kell valami. Ehyre kevesebb az olyan amihez az semmi nem kell az eg vilagon.
2021. márc. 27. 20:18
40/95 anonim válasza:
Rendben kerdezo, ha te mondod 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!