Kisbabát várok egy még házas férfitól ,” több mint egy éve intéződik a válás” Félek hogy mire megszületik a kicsi addigra nem fog lezáródni a válóper! Szerintetek így kaphatja az ő vezetéknevét?
A párom szeretné ha az ő nevét kapná! 😊
Viszont így hogy ő még házasságban van,nem tudom hogy van.e valami jogi hátulütője!
Ez akkor lenne gond, ha te még házas lennél. Akkor a te férjed nevét kapja.
Egy házas férfi annyi zabigyereket vész a nevére, amennyit jól esik. 😊 Mint a középkorban. 😊
Ha egy éve "intéződik" a válás, akkor be se adták. Tesómék válása 5 hónap alatt lezajlott, pedig itt is korona vírus volt.
Nincs az a válás ami egy évig tart. Szerintem átver téged a pali, rá fogsz fázni erre a kis kalandra, de nagyon.
Egyébként ha apasági nyilatkozat van, akkor kaphatja a nevét a gyerek. Arra azért kíváncsi lennék, hogy aláírja-e. Ez most a covid alatt azért is fontos, mert sok kórházban csak az apákat engedik be a szülésre és látogatásra. Ha nem tudja igazolni, hogy ő az apa vagy házastárs, akkor elküldik a fenébe.
A válás sajnos tényleg eddig elhúzódik😔
Minden bírósági papír itt van előttem és lassan egy éve együtt is élünk!
De azért köszönöm az aggodalmat! 😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!