Kisbabát várok egy még házas férfitól ,” több mint egy éve intéződik a válás” Félek hogy mire megszületik a kicsi addigra nem fog lezáródni a válóper! Szerintetek így kaphatja az ő vezetéknevét?
Megáll az eszem a sok kioktató, idióta válaszolón, komolyan.
A kérdező NEM azt kérdezte, hogy kinek mi a véleménye a helyzetről, hanem hogy a gyerek kaphatja-e az apuka nevét így is.
Amúgy meg, barátnőm (most már) férje az előző feleségtől 4 (!) évig vált. Mindig volt valami akadékoskodás, vagyonmegosztással, előző gyerekkel, ha nem, akkor asszonyka "beteg" lett és nem tudott megjelenni a tárgyaláson. Már megvolt a gyerek, mire kimondták a válást (simán az apuka nevét kapta), utána meg is házasodtak, és 24 éve vannak együtt.
Csak jó itt károgni az otthagyott első feleségeknek:DDDDDDDDDD
17.
Nem zavar, hogy a kérdező leírta, hogy együtt élnek?
Nem gondoltam volna hogy egy kérdésre ilyen reakciók érkeznek! 🙈
De elfogadom mindenkinek a válaszát,aranyosak vagytok,köszönöm!
Az,hogy a válás miért tart eddig azzal tisztában vagyok,csak úgy gondoltam hogy ez nem tartozik a kérdésemhez,nem kell magyarázkodnom!
Én szerencsére 100%ig bízom a páromban,nagyon sajnálom hogy sokatoknak rossz tapasztalatai vannak!
19.
Ebben az esetben is fizethetnél gyerektartást, mert, ha a szeretőd lenne terhes, az ő gyerekének is járna.
19/
👏👏👏
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!