Kisbabát várok egy még házas férfitól ,” több mint egy éve intéződik a válás” Félek hogy mire megszületik a kicsi addigra nem fog lezáródni a válóper! Szerintetek így kaphatja az ő vezetéknevét?
"Pl nekem is volt olyan időszakom, hogy nős voltam, elköltöztem a közös házból, a feleségem bosszúból nem akart válni. "
Hm, nem kell a feleség beleegyezése, akkor is elválasztanak, ha ő nem akarja.
47-es! Te mi vagy, nő, vagy férfi? Az gondolkodik így, aki fél. Félsz, hogy téged is otthagynak valaki másért.
Nem tudom hol élsz te, nem is hallottál olyanról, hogy vége lesz egy kapcsolatnak? Legyen az házasság, vagy bármi.
50-es! De te nem is akarnál ismerkedni, ha kapcsolatban élsz. Tehát soha nem fogsz megismerni ilyen nőt.
Egyébként ebben a kérdésben a házasság intézménye csak formaság. Abban lehetne igazad, ha úgy lenne most gyerekük, hogy a férfi felesége nem is tudna arról, hogy gond van a házasságukkal.
48-as! Én sem erőltettem, nem érdekelt, nem akartam vitatkozni.
51-es! A házasság addig jelent valamit, amíg együtt vannak. Ha már megbeszélték hogy elválnak, esetleg külön is költöztek, akkor csak a papírmunka van hátra, annak már semmi erkölcsi értéke nincs.
53-as! Persze, jobb lenne megvárni a végét, de lehet, hogy véletlenül lett a gyerek. Védekezés mellett is előfordul. Akkor vetessék el?
55!
Hja, mert a nő magát ejtette teherbe, ugye.... Nem azért a 10 fillérért, de ő független, a pasi házas, tan nem a nőt kellene szidni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!