Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Titkolózásnak, hazugságnak...

Titkolózásnak, hazugságnak számít-e nem beavatni a szülőt egy döntésbe nagykorúként?

Figyelt kérdés
Otthonélőként. Olyan dolog esetében, amit a szülő valószínűleg szeretne tudni, de valójában nem érinti, nélküle is kivitelezhető.
ma 11:38
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
29 szavazat
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
92%
Ez így megválaszolhatatlan. Ha arról van szó, hogy ki a párod, vagy hol dolgozol, az teljesen mindegy. Ha a lakrészedet akarod felújítani falbontással, mindennel, vagy jelzálogot rakatsz a házra, az nyilván rájuk is tartozik.
ma 11:43
 2/23 anonim ***** válasza:
96%
Ha érinti őt, és/vagy a házat ahol együtt laktok, akkor alap, hogy szólsz neki.
ma 11:46
 3/23 anonim ***** válasza:
43%
Funkcionális analfabéták vagytok? ott van leírva "amit a szülő valószínűleg szeretne tudni, de valójában nem érinti, nélküle is kivitelezhető.""
ma 11:47
 4/23 anonim ***** válasza:
73%
3. 2. vagyok. Nem vagyok értetlen. De anyám tudni akarta, hogy ki a csajom, mikor 22 voltam. Nem mondtam el neki, hogy a legjobb barátnője, egy 45 éves, férjes asszony.
ma 11:50
 5/23 anonim ***** válasza:
95%

Volt egy abortuszom 19 evesen.Akkor meg otthon eltem, de ez nem olyasmi, amit veluk meg lehetett volna beszelni, melyen es elvetemulten vallasosak.

Nem tudnak rola azota se.

ma 11:58
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

5-os vagyok, ja a kerdesre nem valaszoltam. Hat, talan titkolozasnak szamit. Hazugsagnak akkor, ha rakerdeznek es nem az igazat mondod.

De most szamit ez? Ha ugy erzed, hogy nem mondhatsz el nekik valamit, ne tedd. Az ember nem veletlenul erzi igy.

ma 12:01
 7/23 A kérdező kommentje:

#1 #2 Értelmezzétek a szöveget. Le van írva, hogy nem érinti a szülőket. Ez bőven elég infó egy általános kérdéshez.

Az meg értelemszerű, hogy a lakásfelújítás, meg jelzálog a házra nem tartozik abba a kategóriába, hogy nem érinti a szülőket.

ma 12:02
 8/23 anonim ***** válasza:
21%
Kinek a házáról van szó?
ma 12:11
 9/23 anonim ***** válasza:
21%
Ha az ő házuk, akkor érinti őket.
ma 12:12
 10/23 anonim ***** válasza:
54%
Miért kérdezed? Mi nem tűnhet korrektnek abban, amit akarsz?
ma 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!