Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mikor számít egy anya érzelmil...

Mikor számít egy anya érzelmileg toxikusnak?

Figyelt kérdés

"Olyan vagy mint az apád..."

"Hatalmasat csalódtam benned"

"Nagyon sötét vagy"

És hasonlókat szokott mondani veszekedés közben. Ha hibázom kiakad. Ha sírok, vagy dühös leszek, akkor hisztis vagyok. Ma olyat mondott, amivel betelt nálam a pohár. Olyan mintha nem lehetne semmiféle érzelmem mellette, mert ő olyan tökéletes (khm jó vicc) és mindig csinál valamit, csak kár hogy közben mindig idegbeteg... szobámban simán végignézi a szekrényeket, majd közli hogy rendet kéne tennem. Mikor szóváteszem, hogy jó lenne, hogy nem turkálna a cuccaim között, akkor kiakad... úgy érzem semmi magán szférám nincs. Ha idősebb testvéremmel veszekszik én mindig 2 tűz közé kerülök, mindketten várják hogy kb nekik adjak igazat és szidják a másikat nekem. Úgy érzem most már kész vagyok...

2023. dec. 16. 15:15
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

Kb ilyen lehet, igen.

Ha ez mindennapos, és nem te vagy a kiváltó ok.

Már bocs, de sok kamasz van, aki szarik a szüleire, otthon nem segít, és amikor a szülő heti 1x kiakad, a gyerek már rohanna is a rendőrségre, szökéssel zsarol, stb.

2023. dec. 16. 15:32
 2/7 anonim ***** válasza:
26%

A gyakorin?

Már akkor is, ha hangosan vesz levegőt.

2023. dec. 16. 15:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Na igen, itt szeretik mindenkire mondani a nárcisztikus jelző mellett hogy toxikus.
2023. dec. 17. 00:31
 4/7 anonim ***** válasza:
55%

A szekrénybe akkor "turkál", amikor a tiszta ruhákat egy hét után elpakolja utánad.

Cukorborsó nem az anyád toxikus, hanem az agyára megy a nemtörődömség, a tesód dettó ugyanez.

Mondjuk amikor kicsit voltatok, kellett volna rendre és tiszteletre tanítania titeket, már b@szhatja.

2023. dec. 17. 10:14
 5/7 anonim ***** válasza:
91%

Anyád nem tisztel, és a saját tiszteletét is veszekedéssel próbálja kivívni magának.

Te meg ezt a példát követed.

Ettől még nem toxikus meg nárcisztikus, csak simán blfasz szülő.

2023. dec. 17. 10:27
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

El kell költözni, hogyha nem tetszik.

Tudom, azt nem, mert... De, igen, és akkor nem turkálja át a szekrényedet meg nem szidalmaz.

2023. dec. 17. 11:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Gondolom 14-16 lehet. Hova költözzön?
2023. dec. 17. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!