Ez mamahotelnek számít?

Figyelt kérdés
Tetőtérben lakom szüleim házában a saját családommal és külön órán van minden, amit én fizetek.
ma 17:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
7%
Igen.
ma 17:41
 2/12 anonim válasza:
97%
Dehogy is.
ma 17:44
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Nem. Arra mondják hogy mamahotel amikor valaki szimplán lustaságból nem költözik el otthonról és eltarttatja magát
ma 17:45
 4/12 anonim ***** válasza:
86%
Én külőn lakásban élek ami a szüleimé, csak albérleti díjat nem fizetek.:p
ma 17:58
 5/12 anonim ***** válasza:
97%
Ha magadnak fizetsz, magad viszed a háztartást, önállátó vagy akkor nem mamahotel. Azt arra mondják, amikor anyuka mossa a gyerek gatyájat, stb
ma 18:02
 6/12 anonim ***** válasza:
96%
Az egy hazban de kulon lakasban kulon elettel az nem az!
ma 18:16
 7/12 Katona Dius ***** válasza:
92%
Mamahoteles az, aki dolgozhatna vagy dolgozik, de nem ad be semmit a közösbe. Fizetik utána is a rezsit, a kaját, egyebeket. Egy szalmaszálat sem tesz keresztbe. Szóval amit te csinálsz, az nem mamahotel. Egyszerű együtt élés.
ma 18:23
 8/12 anonim ***** válasza:
91%
Nem! Ez ún többgenerációs életvitel. Semmi baj nincs vele, hogyha senki nem retardált. Mi is így éltünk hosszú évekig, semmi problémát nem okozott.
ma 18:24
 9/12 anonim ***** válasza:
96%

Nem, ezt két generációs háznak hívják.

Az utcánkban majdnem az összes ház ilyen. Alul idősebbek, fent a fiatalok.

ma 18:52
 10/12 anonim ***** válasza:
95%

Ez nagyon nézőpont kérdése. Én pl teljes mértékben a #7 es véleményén vagyok.

Azonban úgy is lesz valaki aki azt fogja mondani, hogy ez is az, mert nem adtál ki több millió forintot (még) feleslegesen arra, hogy teljesen függetlenedj.

Van ahol van 1 telken 2 elkülönített lakrész. Azok is kapták már meg hogy mama hotelesek, mivel nem saját erőből építették és nem is vették meg, csak ott élnek abban amit a szülők állítottak elő.

Ez az amit nem értek, hogy miért problámáznak sokan ezen?? Meg miért kell ennyire mások életével foglalkozni??

Aki úgy él mint a #7 által is leírt illető, ha számara jó, szülei számára nem gond, akkor teljesen idegeneknek mi ezzel a probléma?? Ez is szerintem magán természetű dolog, ami rájuk tartozik.

ma 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!