Kisbabát várok egy még házas férfitól ,” több mint egy éve intéződik a válás” Félek hogy mire megszületik a kicsi addigra nem fog lezáródni a válóper! Szerintetek így kaphatja az ő vezetéknevét?
150
A polgári házasság kötésre gondoltam nem a templomira.
Ott is vannak tanúk, és ott is meg kell esküdni, hogy nem hagyjátok el egymást. Ezért is hívják esküvőnek
Megnézem hogy kihez megyek hozzá.
Nem két hét ismeretség után kell megnősülni/férjhez menni. Utána meg sírni hogy iszik a férj, vagy számító gépezik dugás helyett, vagy hogy félre dug a férj/feleség. Én úgy vagyok vele hogy akkor jobb a semmi , de azért nem kell akár kit elvenni vagy akár kihez hozzá menni mert per pillanat jó ötletnek tünik. Azért hogy később elváljak. Akkor inkább leszek egyedül. #153-as voltam
157-es! Ezek a szentek ezt nem fogják fel.
156-os! Mennyivel jobb, ha házasságban csináltatod fel magad, vagy felcsinálod a feleséged? Ha szerinted egy gyerek születése felcsinálás eredménye, akkor remélem neked soha nem lesz!
És ha az utca szélére szarsz, azt nem szégyenled? Vagy ha a gatyádba szarsz? Mert elárulom, hogy a válás már egy kényszermegoldás. A zevpéldáddal élve, olyan, mint amikor nem tudod visszatartani, de wc nincs. Azt is lehetne, hogy együttmaradnak úgy, hogy nem akarnak, csak azért, hogy a társadalmi elvárásoknak megfeleljenek. Az jobb megoldás?
153-as! Nagyon egyszerű felfogás, látszik, hogy nincs tapasztalatod.
158
Szerintem te túl sok filmet nézel. Az jó esetben egy órás és a film elején még vad idegenek a film végére már az oltár elött állnak. Hepi end. De ez csak a filmekbe működik , hogy egy óra alatt az ágyba viszi a hölgyikét a lovag. Illetve a valóságba is van ilyen ismerek több ilyen nőszemélyt is csak akkor ne sírjanak ha később ki derül hogy a férfi nem olyan mint ő gondolt. És nem vagyunk szentek, de nem vagyunk r!bancok se és férfiként se szeretjük őket
153-as voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!