Kisbabát várok egy még házas férfitól ,” több mint egy éve intéződik a válás” Félek hogy mire megszületik a kicsi addigra nem fog lezáródni a válóper! Szerintetek így kaphatja az ő vezetéknevét?
Na jól van nem kell itt a duma.
A kérdező egy balekot keresett aki felcsinálja, a nős férj meg egy ribit akihez járhat kefélni. Meglátjuk ki bírja tovább.
Úgyhogy nem kell a duma.
Egyáltalán hogy lehet olyan valakihez hozzá menni akitől később elválik. Hol van akkor a nagy szerelem meg a hasonlók?
Azért egy nőben is lehetne annyi tartás, hogy egyrészt nem kajtat házas pasi után (tudom, megcsaláshoz 2 ember kell, ez vitán felül áll) másrészt ha már mindenképp a házas pasi kell, akkor az összejövetelig "illene" megvárni, míg a férfi elválik (és nem csak "válófélben van"), ha már ezt annyira ígérgeti.
Na de felcsináltatni magad egy olyan pasassal, aki még el sem vált a feleségétől, bocs, de ez tényleg az erkölcstelen, gerinctelen ribik szintje. És én sajnos ismerek is ilyet. Tudod mi lett a vége? A pasi megunta a picsuszt, dobta, a válóper megszakítva, nem váltak el, éli a feleségével az életét, a gyerek után fizet ugyan gyerektartást, de az is minimális, a ribike meg nevelheti a gyereket egyedül. Ebben a történetben is csak a gyereket tudom sajnálni.
De ahogy látom, értelemből neked sem jutott sok, ha már gyereket szülsz egy olyan embernek, akiről 100%-ig tudod, hogy egy aljas gányadék, aki csalta a feleségét, és te voltál a szeretője, és még ki is jelented, hogy te mennyire bízol benne. Nem akarom elhinni, hogy ennyire naív és ostoba legyen valaki...de hát te tudod.
A sztorid leegyszerűsítve: a gyerek csak pasimegtartás miatt kell(ett), és ezért akarod mindenáron, hogy a gyerek az ő nevét kapja, akár van válás akár nincs.
Ha te azok után is ennyire megbízol benne, hogy egy 3. fél (jelen esetben te) ilyen könnyen szétszedte házasságot akkor egészségedre. De azt megkérdezhetem így mindenki nevében hogy: MIBŐL vagy MIÉRT gondolod, hogy téged nem fog megcsalni, vagy hogy a házasság veled nem fog a kukában landolni azok után, hogy veled csalta a feleségét, akinek hűséget esküdött?
Tudod, akinek van gerince, és megbízható, az először elválik, ha már rossz a házasság, aztán utána azzal kefél, akivel akar, senkit nem érdekel. Na de házasság alatt a másikat megcsalni, majd gondolkodni, hogy "elváljak-e a szeretőért" meg húzni-halasztani a válópert, azért ez már tényleg a legalja. Ha pedig te erről direkt nem veszel tudomást, akkor nem csak hiszékeny vagy, hanem hülye is. Ezen nincs mit szépíteni.
Ha nekem ilyen lányom lenne, már ki is tagadtam volna.
Nekem
Nincs olyan hogy a feleségemtöl elköltöztem.
Akkor a templomban hülyének néztetek mindenkit. Ott azt fogadtátok meg egymásnak, hogy "jóban , rosszban,egészségben, betegségben, míg a halál el nem választ..." Tehát magyarán hogy csak a halál választhat el egymástól! Akkor az mi volt? Még tanúkat is kellett hívni. Akik szemtanúk voltak ennél az eseménynél. Ott van az aláirásuk az anyaköny vezetőnél. Kicsit hülyének néztétek őket. Olvastam olyat hogy egy hülye pics@ azért akart elvàllni a férjétől mert az számítógépen játszott a helyett hogy vele kefélt volna. A pasi talán 20-21 éves volt a csaj meg 19-20. Komoly házasság lehetett. Itt volt valahol kérdés róla
1. hol mondta, hogy valaha is járt templomban?
2. templomban nem lehet érvényes házasságot kötni, anyakönyvvezetőnél lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!