Kisbabát várok egy még házas férfitól ,” több mint egy éve intéződik a válás” Félek hogy mire megszületik a kicsi addigra nem fog lezáródni a válóper! Szerintetek így kaphatja az ő vezetéknevét?
Figyelt kérdés
2021. jan. 9. 12:54
111/160 A kérdező kommentje:
Nem is kell csak a jót és szépet írni, viszont némelyik ember elég durván fejezte ki magát! 😊
2021. jún. 29. 10:01
112/160 anonim válasza:
Mert ilyen a világ. Durva! Nem is bírja mindenki. Sokan öngyilkosok lesznek. De aki kibírja az meg acélosodik.
Utóirat:
Ha már te se kellenél a régi pasinak (mint a régi felesége) akkor jelezd légyszives itt a fórumon (amennyiben nem vagy csúnya és kb 40 év alatt vagy) aztán ha úgy adódik én is ki próbálnálak. A gyerek nem akadály. Azt be lehet adni a lelencbe.
113/160 anonim válasza:
Jó, hát amikor egy ilyen büdös szutyok még büszke is rá, hogy ez büdös szutyok, az a bárcásság minősített esete :D Sajnálom szegény gyereket, nem tehet róla, hogy egy ilyen értékrend nélküli véglény jutott neki, biztos vagyok benne, hogy sokkal jobbat érdemelne. Írásképed alapján előbb ki kellett volna járni a 8 osztályt és utána gyereket vállalni. Persze a te mesterségedhez végülis mindegy.
114/160 anonim válasza:
Írtam korábban Én is, hogy a gyerek vállalás sajnos nincs inteligenciához kötve....
115/160 anonim válasza:
113.
Te normális vagy egyébként?
116/160 anonim válasza:
Szerintem az. Nekem annak tűnik, aztán lehet meg cáfol...😆
117/160 anonim válasza:
Kérdező! Látod, a sok barom nem tudja elviselni, hogy nem lett igazuk.😂
118/160 anonim válasza:
A #113-as szerintem azt nekem írta amit írt a #112-re.
Gondolom azt hiszi hogy én vagyok a kérdező. 🤣🤣🤣🤣🤣
119/160 anonim válasza:
117
Na azért várjuk csak ki a végét. Mert ez még csak az eleje
120/160 anonim válasza:
Figyelj, felcsináltatod magad valakivel, aki még nem is vált el. Mi vagy te? Egy c. krva? Most komolyan :D Milyen nők vannak már?! Igaza van a szutykozónak, hát az vagy :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!