Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kisbabát várok egy még házas...

Kisbabát várok egy még házas férfitól ,” több mint egy éve intéződik a válás” Félek hogy mire megszületik a kicsi addigra nem fog lezáródni a válóper! Szerintetek így kaphatja az ő vezetéknevét?

Figyelt kérdés
2021. jan. 9. 12:54
 101/160 anonim ***** válasza:
71%
Akkor lehet hogy téged hülyített az ügyvéd, vagy a bíró. Egyáltalán jó helyre mentél? Nem csak bementél össze vissza véletlen szerűen helyekre?
2021. máj. 29. 02:24
 102/160 anonim ***** válasza:
36%

Értsd már meg, hogy folyik egy per és tovább tart, mint a te álomvilágodban, ahol öt perc alatt válnak az emberek. Talán aki benne van, jobban tudja, mint te.

Mondjuk ha ennyire értetlen vagy, és képtelen vagy felfogni,hogy a te szűk realitásodon kívül eső események is előfordulhatnak, nem csodálom hogy a te volt hazastársad nem akadályozta a válást, nyilván van, akitől gyorsan meg akarnak szabadulni :D

2021. máj. 29. 11:09
 103/160 anonim ***** válasza:
72%

99-es vagyok. Nem álomvilagról beszélek, hanem a realitásról. Nem azt mondtam, hogy a komplett válóper nem tart sokáig, mert de, a legtöbb sokáig tart. Az szokott hamar meglenni, hogy kimondja a bíróság, hogy ettől a naptól nem vagytok házasok. Az tart sokáig, hogy pl. a ház kié, gyerek kinél lakik (volt férj-e az apa...), tartásdíj, ezek. Mert ezek eldöntéséhez nem kell, hogy mindennek az eldöntéséig a házasság fennálljon.

Amúgy nem kéne személyeskedni, eléggé benne vagyok válóperrel is foglalkozó ügyvédként, és köszönöm, a feleségem tőlem nem akar megszabadulni.

2021. máj. 29. 12:23
 104/160 anonim ***** válasza:
58%
Na a büdös szutyka megjelent másik reggel :DDDDD
2021. jún. 2. 15:52
 105/160 anonim ***** válasza:
40%

??

Előző

Nem ertem

2021. jún. 3. 09:16
 106/160 anonim ***** válasza:
64%

Na libuska?

Már bőven elmúlt március?

Mi történt azóta? Mivel fel lett téve egy kérdés, így akaratlanul is részesei lettünk a történetnek.

Megvolt a válás? Azóta együtt éltek? Vagy azóta már téged is lapátra tett?

2021. jún. 3. 10:02
 107/160 anonim ***** válasza:
69%
Jó, hát nagy a hallgatás. Vegyük ezt beismerésnek XDXD
2021. jún. 3. 18:53
 108/160 anonim ***** válasza:
79%

Most írjam azt hogy nem lepődtem meg?

kb ezt vártam.

2021. jún. 3. 19:35
 109/160 A kérdező kommentje:

Egy ideje nem néztem a válaszokat, mivel felcsináltattam magam és megszületett az életem értelme!! “Bocs”

De azért itt hagyok egy pár infót a megnyugtatás végett😉

- válás jogerős

- kisfiam az apukája nevét kapta

- azóta is együtt élünk

A sok negatív kommentre nem vagyok kíváncsi ès ezért nem is reagálok rájuk, persze mindenkinek meg lehet a véleménye vagy a tapasztalata ezzel kapcsolatban de szerencsére minden ember más!

Ami a legfontosabb az most a kisfiam!!

Köszönöm mindenkinek!

2021. jún. 29. 09:06
 110/160 anonim ***** válasza:
70%
Bocsi hogy nem csak a szépet és jót írtuk,de az élet nem csak móka és kacagás.
2021. jún. 29. 09:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!