Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyam kidobott a lakasbol,...

Anyam kidobott a lakasbol, mentalis beteg vagyok, elege lett. Hova tudok menni?

Figyelt kérdés
Kerlek adjatok normalis valaszt. Koszonom.

ma 12:28
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
82%
Kevés az info. Nem ma lettél beteg. Miből lett elege?
ma 12:31
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Hajléktalan szálló. Utána meg keress olyan munkát, ahol adnak szállást is.
ma 12:35
 3/28 A kérdező kommentje:
Jogos tole, nem tudok dolgozni betegsegem miatt, hirtelen jott a dolog. Egy telefonhivas osszevesztunk mert nagy a "kupleraj". Nem dolgozok hanem egyetmre jarok, 29 vagyok. 18 eves korom ota vagyok mentalis beteg, pszichozistol kezdve mindegy mielott stigma jon. Hajlektalan szallokrol keves sok jot hallottam. Valaki mondta az utca is jobb. De mar kezd tavasz lenni gondoltam pakolok par meleg ruhat es erdoben elleszek. Meg van egy kis penzem, de nem fog sokaig eltartani, vannak borbetegsegeim is, de meg sorolhatnam a sapitozasom, csak sajnos ez a realis helyzet. Dolgoztam regen csak azota leepultem. Kileptem sulibol most meg visszajottem suliba, minden pozitiv iranyba ment mindig ezt nyomtak miert nem megyek meg ilyenek, de mondtam nekik megyek. ERre mentem is. Most meg mas a problem. MIndig ha ez nem, akkor az. Testverem is lelepett vegleg emiatt. De neki ugymond sok baja nem volt akkor, kulfoldre ment eleg jol keresett. Neha beszeltunk, hogy mennyire rossz itthon es el kell mennem mert ez mentalis abuzus amit itthon rendez le anyam meg nagyanyam velunk ezert lepett le. Most nem mennek bele a reszletekbe de most jott a hivas, kerdeztem hogy ki akar most akkor dobni, azt mondta igen. Jon a szerzodes han eem.
ma 12:47
 4/28 A kérdező kommentje:
konkretan 18 eves korom ota vagyok mert akkor mehetem el onmagamtol ha jol tudom, az elott is voltak gondjam. Az is benne van, az anamnezisben. Ott is meg vitt apam nevelesi tanacsadohoz vagy kihez, masik gyermekpszichologushoz..
ma 12:49
 5/28 anonim ***** válasza:
91%
Olyan nincs, hogy valaki egyetemre tudjon járni, de dolgozni ne tudjon.
ma 12:52
 6/28 anonim ***** válasza:
90%

"erdeztem hogy ki akar most akkor dobni, azt mondta igen. Jon a szerzodes han eem."

Tehát jól értem, inkább hajléktalan leszel, minthogy elmenj dolgozni és beszállj otthon a költségekbe? Hát őszintén megértem anyádat, hogy elege van belőled.

Éljél csak pár napot az utcán, majd rájössz, hogy nem akkora buli az. Utána haza mész, bocsánatot kérsz anyádtól és elmész dolgozni.

ma 13:00
 7/28 A kérdező kommentje:
ertem
ma 13:01
 8/28 anonim ***** válasza:
68%

Légy szíves, mondd el, hogy anyádnak miből lett elege, miért akar elküldeni.

Köszi.

ma 13:07
 9/28 anonim ***** válasza:
86%

Kollégium?

Nem ismerem a részleteket, de mint írtad, Anyád a kupi miatt borult ki. Ennyire képtelen vagy? Meddig akarsz még süllyedni, kihasználni a hozzátartozóidat? Egyetemre tudsz járni, tehát nem vagy hülye. Ha annyira mentálisan beteg vagy, menj le a körzetihez, mondd el, hogy mi történt és utaltasd be magad első körben a pszichiátriára, addig is tető lesz a fejed felett.

Amúgy meg nagyon sürgősen gondolkozz el saját magadon, mert ez a mindenki hibás, csak én nem elv, ez nem vezet ám sehova, max oda, ahol most is vagy, az utcára. Erre senki nem kíváncsi! Sőt ebből megélni is csak keveseknek sikerül.

ma 13:12
 10/28 A kérdező kommentje:
Rovid idom maradt. Miket pakoljak?
ma 13:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!