Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyam kidobott a lakasbol,...

Anyam kidobott a lakasbol, mentalis beteg vagyok, elege lett. Hova tudok menni?

Figyelt kérdés
Kerlek adjatok normalis valaszt. Koszonom.

ma 12:28
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
93%

Bár nem ismerem a helyzeted, de ha mentális betegen tudsz egyetemre járni és teljesíteni, akkor dolgozni is el fogsz tudni menni mellette, ezer meg egy diákmelóst keresnek állandóan, főleg nagyvároskban. Menj iskolába, utána dolgozni, addig is kevesebbet vagy otthon, könnyebben lecsillapodnak a dolgok. 29 éves vagy, ahogy leszűrtem a betegséged miatt nem szorulsz ellátásra (bár még mindig nem tudjuk milyen betegséged van), úgyhogy szedd össze magad.

Bármennyire is szar, ezek a legjobb tanácsok, amiket kaphatsz.

ma 13:25
 12/32 A kérdező kommentje:
ha elmondanam milyen betegseg akkor sem valtozna semmi a tanacsadasban. Mindig az lenne hogy menjek dolgozni, de nem tudok. Erre az jonni hogy nyoszogok meg sapitozok, meg hogy eltartatanak. Most erre nem tudok mit mondani. Mondjam hogy sokat igen eltartanak mert olyan helyzetben vannak? Vagy mondjam magamrol hogy lusta szardarab vagyok? Mar igy is megkaptam az elozo kommentekben a dolgokat. Inkabb mit pakoljak, mert mar gyogyszereket elraktam meg sal meg ilyenek, de taskaba nem fer be. Marmint ilyen nagy valltaska
ma 13:31
 13/32 anonim ***** válasza:
56%
#12: senkit nem érdekel
ma 13:34
 14/32 anonim ***** válasza:
94%

Hova mész?

Gyógyszer, iratok, pénz, teló, papucs, fogkefe, kész.

ma 13:41
 15/32 anonim ***** válasza:
92%
Miért írod hogy nem tudsz dolgozni? Csak azért mondom, mert nem egészen világos, hogy egyetemre miért tudsz járni, ha dolgozni meg nem tudsz? Ha olyan állapotba lennél akkor a tanulás sem menne…
ma 13:46
 16/32 anonim ***** válasza:
66%

Tök mindegy mit raksz el. Új gyógyszerekre, fogkrémre stb úgysem lesz pénzed. Inkább vigyél ruhát hogy ne fagyj meg. Gyufa, kés, amit használhatsz a csöves életben.

Ha egyetemre tudsz menni, dolgozni is tudnál, de hagyjuk. Nem fog senki se tartani életed végéig.

Menj vérplazmázni, áruld magadat esetleg. Felszedhetnél egy pénzes öregasszonyt is akit ápolgathatnál a házáért, de gondolom nem vagy valami szépség.

ma 13:47
 17/32 anonim ***** válasza:
94%

Bocs, tudom hogy emiatt számos lepontozást kapok majd, de nekem úgy rémlik, ez a kérdező ezt a kérdést már több alkalommal kiírta. Mentális betegség, bőrproblémák, ő nem tud dolgozni és hajléktalan lesz... aztán még mindig itt van.

Igazából szerintem csak arra vágyik a kérdező, hogy foglalkozzanak vele és legyen, akinek nyavalyoghat.

ma 13:47
 18/32 anonim ***** válasza:
89%

Tisztálkodó szerek, valami keksz ami sokáig eláll, innivalót, flakon amit később újra tudsz tölteni, nedves törlőkendő, talán egy kis tubusba sampon, ha egyszer majd víz közelébe jutsz tudj hajatmosni, ruhák, meleg cipő, zoknik, alsónemű

Iratok,pénz, kis notesz amiben van naptár, tollak, gyógyszerek, teló, töltő

De amúgy pl a telefon meg a töltő semmit nem ér ha nem tudod hol feltölteni a telót, gyógyszereket is ha a mostani adag elfogyik nem tudod újra kiáltani pénz híján

Figyi, szerintem próbáld megbeszélni anyukáddal a dolgot, mert nem sok esélye van hogy boldogulni fogsz. Ha a jelenlegi körülmények között sem megy a napi normál, akkor egyedül kint az utcán sem fog.

Esetleg autód van, hogy abba pár napig ellegyél?

Sulit, felkészülést hogy, fogod így megoldani?

Sajnálom hogy ilyen helyzetbe kerültél, de itt tényleg a munka lenne a megoldás. Legalább egy 4 órás, vagy home office vagy valami. A suli luxus lesz hajléktalan ként.

ma 13:51
 19/32 A kérdező kommentje:
oke koszi szerintem is azok elegek lesznek
ma 13:57
 20/32 A kérdező kommentje:
nincs semmi jogsi, auto, suli nyilvan abbahagyva. esetleg a jogviszonyt tudok kihasznalni oszig. de mindegy. szerintem amik most jottek tanacsok jo oteletek koszonom. a kerdeseket mind nem olvastam el de angyjabol hasonloak, de az ilyen alapvato pl jogsi meg auto ilyenen k semmi nincs. ami ilyen hogy mondjam normalis elethez tartozik, szegeny csaladban nottunk fel tesommal, szerencsere o el tudott menni. de koszonom a valaszokat itt.
ma 13:59
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!