Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyam kidobott a lakasbol,...

Anyam kidobott a lakasbol, mentalis beteg vagyok, elege lett. Hova tudok menni?

Figyelt kérdés
Kerlek adjatok normalis valaszt. Koszonom.

ma 12:28
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
89%

Ha van tanulói jogviszonyod akkor a diák igazolványod érvényes október 31.ig.

Havi 1000 Ft-ért tudsz havi bérletet venni, telót vonaton és buszon tudsz tölteni, plusz addig sem az utcán vagy amíg utazol.

Esetleg könyvtárba válts bérletet és ott is tudsz időt tölteni ha pl esik az eső (esernyőt vigyél magaddal)

Viszont ha nagyon piszkos, koszos kinézeted van egyik módszer sem lesz annyira sikeres.

ma 14:15
 22/33 anonim ***** válasza:
95%

Ne menj sehova. Mégis mit csinál?

Szedd össze magad, rakj rendet ha azt mondta kupi van, aztán törekedj munkát szerezni. Addig meg lapulj meg otthon. Ne veszekedj vele.

ma 14:23
 23/33 anonim ***** válasza:
18%
Rosszlányokon pasik is szokták árulni magukat
ma 14:25
 24/33 anonim ***** válasza:
21%
A szüleid a hibásak.
ma 14:38
 25/33 anonim ***** válasza:
20%
Nárcisztikus szülők, kodependens családi minták, lelki terrorral vegyítve.
ma 14:45
 26/33 anonim ***** válasza:
97%
8, valószínűleg abból, hogy mindent meg tud csinálni, amit akar, amit nem akar, arra meg ott van kifogásnak, hogy de én beteg vagyok...
ma 14:53
 27/33 anonim ***** válasza:
82%
Ha én adhd-s, súlyos depressziós autistaként tudok dolgozni, akkor más is. Feltéve, ha nem rokkant, rákos, stb. Szedd össze magad vagy menj az utcára
ma 15:00
 28/33 anonim ***** válasza:
88%

Amúgy minek jársz egyetemre? Dolgozni nem akarsz. Neked ez csak hobbi, nem dolgoznál azzal a végzettséggel sem.

Ez is csak anyádnak pénz hogy bejársz

ma 15:14
 29/33 anonim ***** válasza:
61%

Kérdező,

vedd fel vele a kapcsolatot, hátha téged is eltartanak a szülei :D

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magya..

ma 15:29
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
17 válaszolo szerintem is már többször írt ki kėrdést 10 ėve egyetemre .de dolgozni nem tud vagy nem akkar.
ma 16:59
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!