Kisbabát várok egy még házas férfitól ,” több mint egy éve intéződik a válás” Félek hogy mire megszületik a kicsi addigra nem fog lezáródni a válóper! Szerintetek így kaphatja az ő vezetéknevét?
Szerintem simán elképzelhető, hogy egy évig húzódik a válás. Persze rengeteg olyan van, ahol csak hitegeti a pasi a nőt, hogy majd elválik, de ha a kérdező látta a válási papírokat, akkor igazán nem kéne itt mindenkinek megkérdőjelezni a dolgokat. Nem erre vonatkozott a kérdés.
Én ismerek olyan esetet, ahol 7 (!) évig húzódott a válás! Mondjuk nagyon gazdag családról volt szó és sehogy sem tudtak megegyezni a pénzen. Csak azért mondom, hogy vannak ilyen esetek is.
Mennyi károgó hülye hozzászóló van 😂😂😂
Kaphatja a vezetéknevét, apasági nyilatkozat kell hozzá.
37-es! Neked egész életedben csak egy párod volt? Mert a legtöbb embernek nem. Mindegy, hogy van-e róla papír, együtt vannak, aztán lehet, hogy vége lesz és esetleg talál mást.
38-as! Ha te nő vagy és úgy gondolod, hogy felcsináltattad magad, akkor te vagy ürítőedény, ha férfi vagy, akkor a feleséged. Képzeld el, hogy a legtöbb nő, akinek gyereke van, az nem felcsináltatta magát, hanem gyereket akartak közösen. Valószínűleg a kérdező is ilyen.
28-as hat tudok sikertelen elkotesrol😂 orvosi muhiba.
Engem meg ne minosits te szerencsetlen, csak ha ismersz. En ha hazassal talalkozok vagy aki tobb vasat tart a tuzbe azt felnyomom. Aztan a feleseggel egyutt rohogunk rajta vagy a tobbi csajjal. De gyereket biztos nem szereznek trukkok aran. Csak a vilag nem az en klonom szerencsere😂
Az, hogy házas, nem azt jelenti, hogy együtt él a feleségével úgy, mintha minden rendben lenne.
Pl nekem is volt olyan időszakom, hogy nős voltam, elköltöztem a közös házból, a feleségem bosszúból nem akart válni. Éltem az életem, barátnőm is lett és ha úgy alakul, a gyermekvállalásban sem akadályozott volna. Aztán kb 2év múlva már meg lehetett beszélni a válást.
"A házas azt jelenti, hogy a törvény előtt ő egy másik ember házastársa. Ennyi. Pont."
Így van, semmi mást nem jelent, válófélben vannak, nem akarnak együtt élni, nem szeretik egymást. Nem is értem, hogy mi az, hogy a hölgy ennyire tartja magát. Én sok boldogságot kívánok nekik!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!