Szerintetekl ha egy 20-on éves aspergeres fiú nyomkövetős gyerkőc órát kell h hordjon az nagyon gáz?
Figyelt kérdés
2018. jan. 11. 21:54
1/23 anonim válasza:
Ha szükséges, akkor annak Nem viselése a gáz.
Ezzel semmi gond!
2/23 A kérdező kommentje:
de egy 20 on éves fiú az már felnőtt nem gyerek. és cikinem?
2018. jan. 11. 21:58
3/23 anonim válasza:
ha cikinek érzi, akkor ne hordjon, telefonnal is megoldható ugyanez a funkció, azt senki sem látja! :)
4/23 anonim válasza:
A szükségesség nem életkorhoz van kötve.
5/23 anonim válasza:
Ember, akinek szüksége van rá, teljesen mindegy, hány éves, kell. A gyengén látó szemüveget hord, a hallássérült hallókészüléket, a mozgássérültek tolószékhez vannak kötve stb. Fogadd el, hidd el, szükséges, nem ciki, nem kell mások orrára kötni, hogy mi az, ha megkérdezik, azt kell mondani, óra, okosóra, kész.
6/23 anonim válasza:
kösd a pöcörődre, úgy senki se látja
7/23 anonim válasza:
Ez kb olyan kérdés, hogy egy lába sincs a 20 éves embernek, nagyon ciki tolókocsival járnia? Hiszen felnőtt.
8/23 anonim válasza:
Az én testvérem is aspergeres, 27 éves, de sokkal inkább gyerek, mint felnőtt.
Nálunk még nem merült fel a nyomkövetős óra lehetősége, de szerintem egyáltalán nem hülyeség. Sokkal nyugodtabb lennék, ha meg tudnám nézni, merre jár.
Most ránéztem, a kék meg a zöld nem is feltűnő, sima sportórának néznek ki.
9/23 Metionin válasza:
Ezt a kérdést korábban már feltetted. Mi lett aztán, hordod végül az órát vagy szembeszálltál a szüleiddel?
10/23 anonim válasza:
Nem te vagy aki animés órát kapott a szüleitől?
Szerintem egyetalán nem gáz. Van egy aspergeres ismerősöm, teljesen normális életet él, de azért nem árt neki a nyomkövető a telefonján, ő asszem 19 éves.
(sorry, kicsit szét vagyok esve most, 2 hónapnyi tisztaságot törtem meg, de az igaz az igaz marad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!