Szerintetek az én szüleim miért ilyenek?
Figyelt kérdés
olvaagatom itt a kérdéseket hogy amig valaki egyetemre jár akkor a szulok fizetik a tandijat, meg berletet meg miegymast. Az en szuleim kijelentettek kerek perec hogy ok nem alljak a tandijat meg hogy en ne menjek egyetemre, meg nem vagyok kepes diplomara. Mivel erettsegim meglett korabban nehezen evekig voltam munkanelkuli erettsegivel mert az csak egy belepo egyetemre de az nem szakma ügye. Kb. Én 19 evesen erettsegiztem es 4 evem ment ra arra hogy azon gondolkodjak hogy ki fizesse az egyetemet, probaltam erettsegivel munkat is keresni de egy ket alkalmi melot eltekintve semmi nem volt. Aztan 4 ev utan dontottem hogy diakhitellel fizetem es teli lettem tartozassal de mar utolso felevemben vagyok. Viszont a szuleim se a munkakeresesben sem az anyagi dolgokban semmit nem segitenek mai napig nem segitettek es igy borzaszto,nem is lehet boldogulni az eletben. Mar nem az van mint a 90 es evekben hogy mindenkinek adott volt a lehetoseg dolgozni. Mostmar versenyzes van mindenhol minel tobb tudas kell mert nyelvek meg minden ami pokolian viszi az anyagiakat plane ha tamogatast sem kapok. Most ott tartok hogy nincs jovom de diploma meglesz aztan fizethetem 27 evesen a diakhitelemet.2021. márc. 27. 17:03
11/95 anonim válasza:
"A szulo meg azert van hogy tamogassa a gyereket az elso munkahelyig legalbb amig sajat labra nem all" Nem. a szülő azért van, hogy életképes embert neveljen. Ha másként nem hajlandó rá a "gyerek" akár úgy is hogy NEM támogatja, és így rákényszeríti az önállóságra. Esetedben ez nyilván szükséges.
12/95 A kérdező kommentje:
Aha. Es tamogatas nelkul a mai undorito penzes es kapitalista meg verseny vilagban hogyan boldoguljon egy fiatal tamogatas nelkul? Aruld mar el nekem.
2021. márc. 27. 18:11
13/95 anonim válasza:
Hát nem úgy hogy négy évig otthon vakarja, és azon gondolkodik ki fizesse az iskoláját... Hanem elmehet melózni, akárhová ahova felveszik. Ahogy az összes kortársa.
14/95 anonim válasza:
Ez a kérdés a bizonyíték arra, hogy teljesen mindegy, milyen egyetemi szakon tanul valaki, vagy ha szakmája van, vagy ha érettségije sincs.. ha hülye az élethez, akkor nem fog boldogulni!
15/95 A kérdező kommentje:
Mint mar irtam hova tud elmenni a gyari munkakon kivul az ember egy szem erettsegivel amikor diplomasok alig talalnak munkat meg kezdo palyakezdok. Azert voltam otthon mert sehol nem talaltam semmit de en Petőfibányai lakos vagyok es itt megnehezebb a munkakereses mint Pesten.
2021. márc. 27. 18:17
16/95 anonim válasza:
Kerdezo, szakadjal mar le a szuleidrol es oldd meg az eleted egyedul.
Nem 5 eves vagy, nem kell masokra mutagatni, kifogasokat keresni.
Az az igazsag, hogy ez baromi szanalmas.
Szedd mar ossze magad!
17/95 A kérdező kommentje:
16 os: És hogyan? Tudsz rá mondani valami otletet vagy valaszt?
2021. márc. 27. 18:28
18/95 anonim válasza:
Mondd hogy troll vagy kérdező...
19/95 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll. Csak tudom es felnottkent tisztaban vagyok vele hogy anyagi tamogatas nelkul nem lehet boldogulni. De olvassatok mar kerdeseket nas fiatal sem tufott nem csak en.
2021. márc. 27. 18:45
20/95 anonim válasza:
"Eladoi munkak talan de mar ott is megkovetelik a vegzettseget tehat az se egy opcio" Ez alatt milyen végzettségre gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!