Szerintetek az én szüleim miért ilyenek?
Hihetetlen, hogy erre is talaltal kifogast.
De tenyleg, amulok es bamulok 🤣
16 éves vagyok és dolgozom iskola mellett :D
Te felnőtt férfi létedre nem tudsz dolgozni?
De, igenis van olyan munkahely ahova lehet érettségivel menni, ez egyszerűen csak lustaság :D Nem ülni kell otthon és gyakori kérdéseken hisztizni hogy “jaj anyuciék nem pénzeltek, milyen rossz ez” meg hogy “jaj nem vesznek fel sehova” hanem tenni kéne érte ;)
Sajnálatos dolog hogy 16 évesen értelmesebb és szorgalmasabb vagyok mint te felnőtt létedre
Honnan tudnad, hogy mi az igaz?
Nem magadbol kene kiindulni, mert nem mindenki ilyen eletkeptelen, mint te.
Eletkeptelen az te vagy 66 os. Egy eletkeptelen nagyszaju aki nem tud megfogalmazni egy normalis valaszt vagy reagalni a kommentemre hanem egybol odavagja hogy eletkeptelen. Es te azert vagy eletkeptelen mert nem vagy milliardos es kifogas az hogy elerhetetlen ha egyszer neked mar milliardosnak kell lenni. Na ilyen a valaszod.
Honnan tudom te eszleny. Onnan tudom hogy ismeroseim vannak es mindog arrol beszelnek nekem hogy apu vett nekem egy kocsit meg ez meg az. Meg hogy betettek oket a kecskemeti merci gyarba mert egyik rokona ott dolgozik es mehet oda gyakorlatra. Es igen szakmi gyakorolatokat is probaltam nezni de 30 cegbol 1 irt vissza hogy nem lehetseges. De bizonyitani is tudom.
Akkor utoljára elmondom: nem a szüleid a hibásak!
Bocsánat a kifejezésért de ki kell mondanom, egy életképtelen sz@r vagy. Kifogások kifogások hátán. Miért nem mész el takarítani? Miért nem mész el egy mekibe dolgozni? Miért nem mész el egy büfébe pénztárosnak? Miért nem mész el eladónak? Miért nem vállalsz festést? Miért nem vállalsz fűnyírást?
Soroljam még? Annyi lehetőség van, de persze egy életképtelennek ez nem sokat jelent.
De még ha a szüleid is lennének a hibásak, mit érnél el vele? Mit érsz el azzal ha neked adunk igazat? Könnyebb lesz a lelkednek? És azzal mit érsz el? Lesz munkád? Pénzed?
Szedd össze magad, keress egy munkát és felejtsd azt el hogy ki a hibás és ki nem. Semmire nem mész vele ;)
Az meg hogy mások telefont, jogsit stb kapnak ahhoz neked mi közöd? Ha ezt felhoztad akkor azt miért nem hozod fel hogy vannak olyanok is akiknek meg kaja sem jut? Akiket vernek otthon? Akinek a szülei drogosok, alkoholisták és kis kora óta neki kellett főznie és megcsinálnia mindent? Igen, vannak olyanok akik meg kapnak mindent, de NEM MINDENKI. Vannak rosszabb esetek is.
Nőjj fel, mert ennek nem lesz jó vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!