Szerintetek az én szüleim miért ilyenek?
Figyelt kérdés
olvaagatom itt a kérdéseket hogy amig valaki egyetemre jár akkor a szulok fizetik a tandijat, meg berletet meg miegymast. Az en szuleim kijelentettek kerek perec hogy ok nem alljak a tandijat meg hogy en ne menjek egyetemre, meg nem vagyok kepes diplomara. Mivel erettsegim meglett korabban nehezen evekig voltam munkanelkuli erettsegivel mert az csak egy belepo egyetemre de az nem szakma ügye. Kb. Én 19 evesen erettsegiztem es 4 evem ment ra arra hogy azon gondolkodjak hogy ki fizesse az egyetemet, probaltam erettsegivel munkat is keresni de egy ket alkalmi melot eltekintve semmi nem volt. Aztan 4 ev utan dontottem hogy diakhitellel fizetem es teli lettem tartozassal de mar utolso felevemben vagyok. Viszont a szuleim se a munkakeresesben sem az anyagi dolgokban semmit nem segitenek mai napig nem segitettek es igy borzaszto,nem is lehet boldogulni az eletben. Mar nem az van mint a 90 es evekben hogy mindenkinek adott volt a lehetoseg dolgozni. Mostmar versenyzes van mindenhol minel tobb tudas kell mert nyelvek meg minden ami pokolian viszi az anyagiakat plane ha tamogatast sem kapok. Most ott tartok hogy nincs jovom de diploma meglesz aztan fizethetem 27 evesen a diakhitelemet.2021. márc. 27. 17:03
91/95 anonim válasza:
Örülnél hogy van munkád nem hogy még válogatsz XD
Hagyd, lassan már azt is elvárja hogy te add neki a pénzt :D Megpróbáltunk hatni rá, de menthetetlen, innentől nem a mi problémánk :D
92/95 A kérdező kommentje:
Abszolút nem értem hogy én hogy lehetk egyszerre két helyen és hogy lyukadtatok ki hogy 8 órás betanított munka. Én írtam az előző kommentjeimben hogy egyetemre járok és gyakornoki munkát keresek főként és a szüleim nem fizetnek semmit. Erre jön az hogy betanított munka meg ez meg az. Amúgy én is jót szórakozók a válaszokon hiszen el se olvassátok se a kérdést se a kommentet és az értelmezés is nehezen megy de közben megy a duma hogy lusta meg életképtelen vagyok meg nem akarok dolgozni. Aki értelmes választ adott annak köszönöm aki meg nem annak meg azt javaslom hogy nézzen magába kicsit. Ez az oldal nem arra való hogy a kérdeőzekt megalázzák vagy rossz megjegyzéseket és hozzászólásokat írni. Ez az oldal arra való hogy válaszolni egy feltett kérdésre. Más kérdéseknél is ez van hogy szidják a kérdezőket mint a bokrot. Gratulálok itt egyes válaszolónak.
2021. márc. 28. 22:50
93/95 Savlekotő válasza:
Meg lesz a diplomád mit csinálsz kirakod a polcra,ha egyáltalán megkapod ilyen hozzá állással te azt a diplomát,hogy a szüleidtől vártad hogy az érettségire is a fejedbe verjék a tanulni valót fogják a kezed mint valami ovisnak,gazdálkodási és menedzsment szakon,persze miközben egy állást nem tudsz magadtól elintézni 27 évesen. Gigalol...
94/95 anonim válasza:
Szegény... 27 évesen támogassanak ebben a szar, szemét világban. Én 19 évesen költöztem el otthonról, 22 voltam, mikor az összes pénzemet egy lapra feltéve Miamiba mentem, hajóra dolgozni. Otthonról semmit nem kaptam, mégis volt valahogy. Sosem vártam mástól, hogy megoldja a problémámat. Akadj le a szülőkről, költözz a párodhoz, ha van. Ha nem születtél királyfinak / királylánynak, akkor csak a meló marad. Ha meg az büdös, akkor a sirám...
95/95 anonim válasza:
Szerintem engedjétek el, a kérdező buta, mint a föld. Semmi nem fogja meggyőzni, hogy nincs igaza, de 27 éves, ez már az ő felelőssége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!