Jogosan haragszik rám a hugom, amiért nem vigyázom a kislányára?
"Fizessenek drága pénzt ők, ha te hetekig nem dolgozol? "
Talán ők is az összes szabadságuk alatt a kérdezőnek fognak haptákban állni? Nonszensz. Egy családban alap, hogy nem terheljük le a másikat és nem használjuk ki. Nehogy már 6 hétig ne legyen egy nyugodt napja. És ha már család, hol a többi rokon?
Igen, fizessenek drága pénzt, ne a kérdezőt használják ki, aki pihenni akar, nyaralni, magával foglalkozni.
Bírom, mikor egyes szülők azt hiszik, hogy az egész világ nekik fgo ugrálni, mert gyerekük van. 1 hét rendben van, annyi belefér, de több nem.
Nekem is van hat hét szabim, sőt több is, mert elmúltam 40, csak egybe nem vehetem ki.
Hadd mondjon bármit. Te talán nem pihenhetsz, nyaralhatsz? Biztos 1 hetet vállaltál volna, de ilyen hozzáállás miatt, ami tesódnak van, el lett rontva az egész. Ne foglalkozz vele. Nálunk mamák vállalták be, szabit tartalékoktunk, illetve direkt olyan munkahelyem volt, ahová bevihettem őket, persze a főnök tudta. (gyerekkönyvtár)
Nem érdekelne a húgom hisztije.
Magának csinálta a gyereket, nem nekem. Heti 1-2 nap hajlandó lennék vigyázni rá, és ennyi. A többit oldja meg.
#72? Hát ez kész. Úgy csinálsz, mintha a Kérdezőnek, amint van egy perc nyugta is, rögtön a családjának az ügyeit kellene elkezdenie intézni. Melyik családba megy az úgy, hogy valakinek van egy kötelessége, de azt neki nincsen kedve megoldani, ezért rohan az egyik családtagja, hogy ő majd ingyen és bérmentve megcsinálja?
Elég gyász família lehet.
Plusz, én még a kislányt is sajnálom. Ha ilyen hirtelen lepasszolnák nyárona a Kérdezőnek, ahelyett, hogy megpróbálnának valami ésszerű, olcsó megoldható megoldást találni, mint, ahogy valaki más is írta itt korábban, akkor az máskor sincsen másképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!