Jogosan haragszik rám a hugom, amiért nem vigyázom a
kislányára?
Figyelt kérdés
A hugommal hetek óta nem beszélünk, mert a nyári szünet elején megkérdezte, hogy vigyáznék-e az elsős kislányára ezidő alatt. Tanár vagyok. Július 4. és augusztus 22. között itthon vagyok és kitalálta, hogy mivel én úgy sem dolgozom, ezért erre a hat hétre "lepasszolná" nekem, mert a gyerek felügyeletét nem tudják megoldani a férjével, a táborokat meg nem tudják kifizetni. Én egész évben tanítok, felügyelek, gyereket nevelek és ezidő alatt tényleg pihenni szeretnék, emiatt nem vállaltam. Azóta nem hajlandó beszélni velem és közös ismerősöktől hallom vissza, hogy minden önző szemétnek elmond. Szerintetek jogosan haragszik rám?
Aki nem látott még százasával gyerekeket, az ezt nem érti, ne is foglalkozz vele! :)
2022. júl. 21. 19:31
32/167 anonim válasza:
HAT HÉT?! A tesód megbolondult?! 1-2 nap vagy egy hétvége néha ok, de ez nem! Unokáit rajongva szerető nyugdíjas édesanyám se vállalta volna be!
2022. júl. 21. 19:31
33/167 anonim válasza:
Dehogy jogos, ne viccelj már! Ha a nagyi lennél, akkor sem lenne jogos. Mindenki magának szüljön, ne azért, hogy másra rásózza a gyerekét. Ha a közelben van, és 1-1 napra időnként leadná, amikor neked pont semmi egyéb dolgod, az még oké is lehet akár, de ez a 6 hét nagyon nem. Mégis hogy gondolja?
2022. júl. 21. 19:34
34/167 anonim válasza:
Nem jogos
2022. júl. 21. 19:37
35/167 anonim válasza:
Kerdező csak mellékesen megkérdem, jól esik olvasni azt amilyen stílusban a húgodról beszelélnek? Gondolom jó kapcsolatotok van....
Alapból el nem tudnám viselni ha az én tesómról írnának ilyeneket,de nem vagyunk egyformák. Úgy beszélsz az unokahúgodról mintha idegen lenne,gondolom össze tartó család vagytok 😀 ha nem akarsz rá vigyázni hát ne vigyázz, ha megsértődtek majd megbékélnek..
2022. júl. 21. 19:43
36/167 anonim válasza:
Te egyáltalán nem szereted a gyerekeket! Süt a válaszaidból, hogy a hátad közepére sem kívánod őket. Hogyan lehetsz egyáltalán így tanár? Amúgy igen, jogosan haragszik rád, mert biztos nem azért kért segítséget, mert olyan könnyű életet élhetnek és meg tudnák oldani, hogy rendszeres felügyelet alatt legyen a kislányuk. Neked meg aztán nagyon leesne a karikagyűrű, ha a saját unokahugodra vigyáznál a szent nyári szabadságod alatt, amikor a semmittevésért kapod a fizetésed! Megbuktál tanárkénr, nagynéniként és testvérként is! Gratulálok!
2022. júl. 21. 19:44
37/167 anonim válasza:
Gondolom ez az okoskodós, kérdezőt támadó válaszoló szintén ilyen másokat kihasználó emberke. mert neki ingyen jár a mások ideje....
2022. júl. 21. 19:46
38/167 anonim válasza:
"Neked meg aztán nagyon leesne a karikagyűrű, ha a saját unokahugodra vigyáznál a szent nyári szabadságod alatt"
Max. annyira, amennyire a gyerek szüleinek, ha több szabit vennének ki a nyáron, vagy ha egyszerűen ott hagynák a szent munkahelyüket, ha máshogy nem tudják megoldani a saját gyerekük felügyeletét.
2022. júl. 21. 19:47
39/167 anonim válasza:
Kérdező, nehogy felhúzd magad hülyeségeken, amiket itt olvasol! A lényegre koncentrálj!
2022. júl. 21. 19:47
40/167 anonim válasza:
Azé 6 hét kevés embernek jár, jó is lenne.
Nem jogos, h tesód ezért haragszik rád. Ebbe neked van igazad, ha nem vigyázol rá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!