Féltékeny vagyok a párom kislányára. Hogyan tovább?
Az a helyes, ha odébb állsz, de ezt te is tudod szerintem.
A kislány nem fog varázsütésre eltűnni.
Az mennyire sz@* tud már lenni... Hát szerintem is hagyd ott a pasast... Értem én, hogy a gyereke, de azért nem kellene letojnia téged csak amiatt...
Volt egy párom, aki a tesójának a gyerekét imádta annyira, hogy olyankor "csak a gyerek, csak a gyerek"...
Csak pozitívan: Örülj neki, hogy kifogtál egy fickót, akinek fontos a gyereke!
Megértem, hogy egy kapcsolatban szeretnéd, ha veled is foglalkozna a párod, de elméletileg felnőtt, érett nő vagy. Tudnod kell eldönteni, hogy feladod az önzést és elfogadod, hogy azt csinálja, amit egy apának tennie kell, vagy véget vetsz ennek a kapcsolatnak és keresel valaki olyat, akinek jelenlegi életszakaszában a romantikázás a legfontosabb.
Mindenképp beszéld ezt meg a pároddal! Mondd el neki, hogy szeretnéd, hogy kicsit több időt fordítson rád! Viszont készülj fel rá, hogy ha választás elé állítod, akkor 100%, hogy a gyerekét választja, mint minden normális szülő!
1: keress olyat akinek nincs gyereke.
2: ha már olyat találtál, talán érdemes lenne erről beszélni vele? Manapság miért ide jönnek a FELNŐTT emberek, ahelyett hogy leülnének a problémát megbeszélni?
Te bolond vagy. Egy 4 éves kislánnyal teljesen jól meglehet lenni, és inkább melletted lesz mint a párod mellett. Te fürdeted, te csinálsz dolgokat, eteted, öltözteted, játék mese..
Nem értelek. Neveltem 4 éves kislányt igaz rövid ideig hasonló felállásban mint amit te irsz, de nem igy ahogy te irod. És egy lelkileg nehéz, de nagyon szép időszaka volt az életemnek amikor ott volt.
8+ Ki törődik a gyerekkel? mert hogy egy ilyen kislány alapdolgait a férfi még nem igazán tudja jól ellátni, és az mindig inkább női dolog..
Féltékeny vagy kire/mire? Tudod te hogy mit beszélsz egyáltalán, vagy kamu a kérdésed..
Lehet életedben nem láttál 4 éves kislányt. Egyik leg aranyosabb gyermekkor bármelyik gyermeknél, még ebben az általad irt helyzetben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!