Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Féltékeny vagyok a párom...

Féltékeny vagyok a párom kislányára. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Páromnak első házasságából van egy lánya. 4 éves. Nagyon apás, apu pedig nagyon imádja. Olyan rosszul esik, hogy amikor nálunk van, márpedig 7 napból 5-öt, szinte megszűnök létezni. Olyan, mintha a párom megcsalna érzelmileg. Mi a helyes ilyenkor? Hogyan fogjam fel helyesen a szituációt?

2018. aug. 25. 22:30
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
77%
Nem bírsz összeszedni olyan pasit, akinek nincs gyereke?
2018. aug. 25. 22:36
 2/44 anonim ***** válasza:
90%

Az a helyes, ha odébb állsz, de ezt te is tudod szerintem.

A kislány nem fog varázsütésre eltűnni.

2018. aug. 25. 22:39
 3/44 anonim ***** válasza:
41%
szegény kislány:(
2018. aug. 25. 22:41
 4/44 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem a kérdezőt is meg lehet érteni, azért az egy kapcsolatban se normális, ha az egyik fél számára az egész világ csak a gyerek körül forog.
2018. aug. 25. 22:42
 5/44 anonim ***** válasza:
71%

Az mennyire sz@* tud már lenni... Hát szerintem is hagyd ott a pasast... Értem én, hogy a gyereke, de azért nem kellene letojnia téged csak amiatt...

Volt egy párom, aki a tesójának a gyerekét imádta annyira, hogy olyankor "csak a gyerek, csak a gyerek"...

2018. aug. 25. 22:45
 6/44 anonim válasza:
54%

Csak pozitívan: Örülj neki, hogy kifogtál egy fickót, akinek fontos a gyereke!

Megértem, hogy egy kapcsolatban szeretnéd, ha veled is foglalkozna a párod, de elméletileg felnőtt, érett nő vagy. Tudnod kell eldönteni, hogy feladod az önzést és elfogadod, hogy azt csinálja, amit egy apának tennie kell, vagy véget vetsz ennek a kapcsolatnak és keresel valaki olyat, akinek jelenlegi életszakaszában a romantikázás a legfontosabb.

Mindenképp beszéld ezt meg a pároddal! Mondd el neki, hogy szeretnéd, hogy kicsit több időt fordítson rád! Viszont készülj fel rá, hogy ha választás elé állítod, akkor 100%, hogy a gyerekét választja, mint minden normális szülő!

2018. aug. 25. 22:46
 7/44 anonim ***** válasza:
90%

1: keress olyat akinek nincs gyereke.

2: ha már olyat találtál, talán érdemes lenne erről beszélni vele? Manapság miért ide jönnek a FELNŐTT emberek, ahelyett hogy leülnének a problémát megbeszélni?

2018. aug. 25. 22:48
 8/44 anonim ***** válasza:
39%

Te bolond vagy. Egy 4 éves kislánnyal teljesen jól meglehet lenni, és inkább melletted lesz mint a párod mellett. Te fürdeted, te csinálsz dolgokat, eteted, öltözteted, játék mese..

Nem értelek. Neveltem 4 éves kislányt igaz rövid ideig hasonló felállásban mint amit te irsz, de nem igy ahogy te irod. És egy lelkileg nehéz, de nagyon szép időszaka volt az életemnek amikor ott volt.

2018. aug. 25. 23:02
 9/44 anonim ***** válasza:
50%
Mért van nálatok heti 5 napot? Te nem nevelőanyának szerződtél. Ahhoz, hogy a gyerek veletek éljen, a te hozzájárulásod is kell. Ha hozzájárultál, akkor se házicselédként tartson téged. Ha meg nem járultál hozzá, akkor el kell döntened, hogy megfelel-e neked ez a felállás, vagy te nem ilyen lovat akartál, és akkor új barát után nézel.
2018. aug. 25. 23:03
 10/44 anonim ***** válasza:
17%

8+ Ki törődik a gyerekkel? mert hogy egy ilyen kislány alapdolgait a férfi még nem igazán tudja jól ellátni, és az mindig inkább női dolog..

Féltékeny vagy kire/mire? Tudod te hogy mit beszélsz egyáltalán, vagy kamu a kérdésed..

Lehet életedben nem láttál 4 éves kislányt. Egyik leg aranyosabb gyermekkor bármelyik gyermeknél, még ebben az általad irt helyzetben is.

2018. aug. 25. 23:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!